Την Τρίτη η πρώτη συνεδρίαση για το νέο αρχιδιαιτητή

Αύριο το μεσημέρι (14/7, 14:00), στην έδρα της ΕΠΟ, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της «ομάδας εργασίας», η οποία θα επιλέξει το νέο πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Στην «ομάδα εργασίας» μετέχουν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, ο πρόεδρος της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ο α΄ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευαγγελία Σουλούκου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ιωάννης Αλαφούζος και ο α’ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

Η ομάδα θα συνεδριάσει τρεις φορές, στις 14, 16 και 17 Ιουλίου, οπότε και θα εκλεγεί με μυστική ψηφοφορία ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Στη διαδικασία θα λάβει μέρος, ως παρατηρητής, ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA Πετρ Φούσεκ και υψηλόβαθμα στελέχη FIFA – UEFA.

Αύριο θα παρουσιαστούν τα προφίλ των υποψηφίων, όπως αυτοί προτείνονται από την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Εκτελεστική Επιτροπή ενέκρινε τη διαδικασία επιλογής του προέδρου και της συγκρότησης της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, όπως αυτή προτάθηκε από τις FIFA-UEFA.

Σύμφωνα με όσα προβλέφθηκαν, ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ θα είναι αλλοδαπός, με διετές συμβόλαιο και θα επιλέξει ο ίδιος τα άλλα δύο μέλη της Επιτροπής, τα οποία θα είναι επίσης αλλοδαποί κι ένας εξ αυτών εξειδικευμένος σε θέματα VAR.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ