Τμήμα Στρατηγικής, Συντονισμού κι Επικοινωνίας δημιουργεί ο Σ.Ε.Ο.

Στη δημιουργία Τμήματος Στρατηγικής, Συντονισμού και Επικοινωνίας προχωρά ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, έχοντας ως στόχο την εξωστρέφεια και την ενίσχυση του ρόλου του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Επικεφαλής του νέου Τμήματος ορίστηκε, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ο., ο Σωτήρης Κυρανάκος, Αθλητικός Οικονομολόγος με ειδίκευση στον Περιφερειακό Προγραμματισμό και την Επικοινωνία.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, «… οι 4 κεντρικοί άξονες που προέκυψαν έπειτα από Μελέτη Στρατηγικής Επικοινωνίας περιλαμβάνουν δράσεις εξωστρέφειας (προσαρμοσμένες στις νέες συνθήκες) για την επόμενη διετία 2020-2022, σε τοπικό, εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Οι δράσεις αυτές, που θα ανακοινωθούν αναλυτικά στο αμέσως επόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων συνεργασίες με δημόσιους/ιδιωτικούς φορείς, θεσμούς, προσωπικότητες εθνικής αλλά και διεθνούς εμβέλειας, χρήση νέων τεχνολογιών, έρευνας, κ.α».

Επίσης ο Σ.Ε.Ο., στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Χρονιάς του 2021, θα προχωρήσει στην πραγματοποίηση Διεθνούς Συνεδρίου για την ανάδειξη του ρόλου του Αθλητισμού και του Ολυμπιακού κινήματος στην κοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ