Τους «Βίκινγκς» της Ισλανδίας αντιμετωπίζει η Αργεντινή του Μέσι (16:00, ΕΡΤ1)

Με την αναμέτρηση Αργεντινή-Ισλανδία, αρχίζει ο 4ος όμιλος στο Μουντιάλ. Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του, θα αντιμετωπίσουν στην Μόσχα (16:00, ΕΡΤ1) τους «Βίκινγκς», με στόχο την νίκη, που θα τους διατηρήσει στην θέση του φαβορί για την πρόκριση και την πρωτιά στον όμιλο.
Μπορεί ο Χόρχε Σαμπαόλι, να έχει στην διάθεση του την καλύτερη επιθεντική πεντάδα του Μουντιάλ (Μέσι, Ντιμπάλα, Ντι Μαρία, Ιγκουαϊν και Αγουέρο), όμως όπως φαίνεται θα επιλέξει για το αρχικό σχήμα μόνο τους τρεις. Ο ιδιόρρυθμος τεχνικός, που θέλει να οδηγήσει τον «Λιο» στην κατάκτηση του πρώτου Μουντιάλ στην καριέρα του, προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει το 4-2-3-1, που όμως μετατρέπεται εύκολα σε 4-3-3. Εάν επαληθευθούν οι πληροφορίες, ο Αγουέρο θα παίξει στην κορυφή και πίσω του οι Μέσι, Ντι Μαρία και Μέσα. Στο κέντρο της άμυνας δεσπόζει η παρουσία του Οταμέντι, ενώ κινητήριος μοχλός της ομάδας θα είναι ο Μασεράνο.
Από την πλευρά τους, οι Ισλανδοί, προέρχονται από την εντυπωσιακή τους πορεία στο EURO 2016, κερδίζοντας φίλους ανά την υφήλιο σε πολλαπλάσιο αριθμό από τους μόλις 340.000 κατοίκους της μικρότερης -πληθυσμιακά- χώρας που έχει συμμετάσχει σε Μουντιάλ. Οι Βορειοευρωπαίοι, που θα βρεθούν στην κορυφαία γιορτή για πρώτη φορά στην Ιστορία τους, απολαμβάνουν το παιχνίδι όταν παίζουν στην εθνική τους ομάδα και βασίζονται στην δύναμη και στο πάθος που τους διακρίνει. Απέναντι στους Αργεντινούς, ο Χέϊμιρ Χάλγκριμσον αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-1-1, με τον Ράγκναρ Σίγκουρντσον να ξεχωρίζει στην άμυνα, τους Γκίλφι Σίγκουρντσον και Φινμπόγκασον στην επίθεση, ενώ ο Γκούναρσον ηγείται της μεσαίας γραμμής.
Διαιτητής: Σάϊμον Μαρτσίνιακ (Πολωνία)
Οι πιθανές συνθέσεις:
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Χόρχε Σαμπαόλι): Καμπαγέρο, Σάλβιο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Ρόχο, Μπίλια, Μασεράνο, Ντι Μαρία, Μέσα, Μέσι, Αγουέρο.
ΙΣΛΑΝΔΙΑ (Χέϊμιρ Χάλγκριμσον): Χάλντορσον, Σέβαρσον, Ιγκνασον, Ράγκναρ Σίγκουρντσον, Μάγκνουσον, Μπιάρνασον, Χάλφρεντσον, Γκίλφι Σίγκουρντσον, Γκούντμουνσον, Γκούναρσον, Φινμπόγκασον.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕsports.ert.gr.

2018-06-16 08:00:03

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ