Το βράδυ της Κυριακής η χώρα θα έχει σταθερή κυβέρνηση με τη Ν.Δ. στο τιμόνι

Την αισιοδοξία ότι «το βράδυ της επόμενης Κυριακής η χώρα θα έχει μία σταθερή κυβέρνηση, με την αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι» εξέφρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του σε πολίτες στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, εξαπολύοντας παράλληλα νέες βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Παραπέμποντας στο σλόγκαν «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει» ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε στην αρχή της ομιλίας του τους κατοίκους της περιοχής να το αποδείξουν και στην κάλπη. «Θέλω να το αποδείξετε και στην κάλπη της Κυριακής και να αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά μας εδώ στη Χαλκιδική. Καταφέραμε και βάψαμε γαλάζια την Ελλάδα, από άκρη σε άκρη, στην κάλπη της 21ης Μαΐου και πάλι θα το πετύχουμε με ακόμη πιο αυξημένα ποσοστά. Η χώρα θα έχει το βράδυ της επόμενης Κυριακής μία σταθερή κυβέρνηση με την αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι» υπογράμμισε.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «είναι πραγματικά πάρα πολύ δυσάρεστο για την αντιπολίτευση σήμερα να έχουν γίνει πρωτοσέλιδο στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης και να υιοθετεί πλήρως η Τουρκία την προπαγάνδα την οποία έκανε ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος του Λιμενικού».

«Λυπάμαι, είναι το μόνο το οποίο μπορώ να πω. Το μόνο το οποίο έχουν κάνει τέσσερα χρόνια είναι να βρίσκουν κάθε ευκαιρία να διασύρουν τη χώρα. Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν επιτίθενται στην κυβέρνηση αλλά επιτίθενται στη χώρα όταν υιοθετούν μία τέτοια ρητορική. Ας είναι, όμως, στείλτε τους, φίλες και φίλοι, την απάντηση στην κάλπη. Έτσι ρυθμίζουν οι Δημοκρατίες αυτού του είδους τις εκκρεμότητες. Εξάλλου, στείλατε την πρώτη απάντηση στην κάλπη της 21ης Μαΐου» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε και στις μεγάλες ζημιές στον πρωτογενή τομέα που προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών στην περιοχή της Χαλκιδικής και δεσμεύτηκε ότι τη Δευτέρα, εφόσον θα είναι πρωθυπουργός, θα δώσει εντολή να ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ΕΛΓΑ προκειμένου να καταβληθούν οι αποζημιώσεις.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. περπάτησε στην παραλία των Νέων Μουδανιών και είχε την ευκαιρία να κάνει χειραψίες και να συνομιλήσει με πολίτες.