Το βραβείο του καλύτερου συμπαίκτη της σεζόν 2020/2021 στον Ντέμιαν Λίλαρντ

0
22

Μπορεί το Πόρτλαντ να μην κατάφερε να προκριθεί στους ημιτελικούς της περιφέρειας που συμμετείχε, παρ΄ όλα αυτά το «αστέρι» των «Μπλέιζερς», Ντέμιαν Λίλαρντ, κέρδισε το βραβείο του καλύτερου συμπαίκτη της σεζόν στο NBA.

Οι παίκτες του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη αναγνώρισαν τα όσα προσέφερε ο Λίλαρντ την τρέχουσα περίοδο κι ως εκ τούτου τον ανέδειξαν ως τον κορυφαίο συμπαίκτη της χρονιάς.

Με βάση της ανακοίνωση που εξέδωσε η Λίγκα «Το βραβείο Twyman-Stokes Teammate of the Year αναγνωρίζει την ανιδιοτέλεια, την ηγετική προσωπικότητα, την δράση προς τους συμπαίκτες του αλλά και την αφοσίωσή του παίκτη στην ομάδα του.»

Λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό από το Ντένβερ, ο  Λίλαρντ αναφέρθηκε και στα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν, ενώ έθεσε και σημαντικά ερωτήματα.

«Δεν πήραμε το πρωτάθλημα, οπότε δεν ήταν αρκετά καλά για μας. Δεν ξέρω τι πρέπει να αλλάξουμε. Προφανώς δεν ήμασταν αρκετοί καλοί. Υστερήσαμε απέναντι σε μία ομάδα που δεν είχε στο ρόστερ της τους βασικούς γκαρντ, Τζαμάλ Μάρεϊ και Ουίλ Μπάρτον.

Πώς να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα όταν δεν μπορούμε να αποκλείσουμε στον πρώτο γύρο μία ομάδα που δεν είχε δύο από τους τρεις-τέσσερις καλύτερους παίκτες της στο παρκέ;» αναρωτήθηκε ο σπουδαίος γκαρντ.