Το πρόγραμμα των πρώτων οκτώ αγώνων στη Φόρμουλα 1

Η Φόρμουλα Ένα επιστρέφει στην κανονικότητα, από την οποία την είχε βγάλει φέτος η πανδημία του κορονοϊού.

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι η φετινή περίοδος 2020 θα ανοίξει στην Αυστρία, ενώ γνωστοποιήθηκαν τα πρώτα οκτώ γκραν πρι του νέου, αναθεωρημένου αγωνιστικού προγράμματος.

Έτσι, η δράση ξεκινά στις 5 Ιουλίου στην πίστα Red Bull Ring με το αυστριακό γκραν πρι, ενώ στις 12/7 θα διεξαχθεί άλλος ένας αγώνας στο ίδιο σιρκουί, το Grand Prix of Steiermark.

Μία εβδομάδα αργότερα (19/7) ακολουθεί το ουγγρικό γκραν πρι και ύστερα μεσολάβεί διάλειμμα, προτού η Φόρμουλα Ένα επιστρέψει με δύο συνεχείς αγώνες στο Σίλβερστοουν (2 και 9/8) και το ισπανικό γκραν πρι στη Βαρκελώνη (16/8).

Θα ακολουθήσει το βελγικό γκραν πρι στο Σπα (30/8), ενώ μια εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 6 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το ιταλικό γκραν πρι, στην πίστα της Μόντσα.

Η Φόρμουλα Ένα θα οριστικοποιήσει προσεχώς τις λεπτομέρειες του ευρύτερου αγωνιστικού προγράμματος κι ελπίζει να το δημοσιεύσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με την προσδοκία να περιλαμβάνει συνολικά 15-18 αγώνες, προτού ολοκληρωθεί η σεζόν τον Δεκέμβριο.

Οι πρώτοι αγώνες της χρονιάς θα διεξάγονται χωρίς θεατές, ωστόσο εκφράζεται η ελπίδα ότι το κοινό θα μπορέσει να παραστεί ξανά όταν θα κριθεί πως είναι ασφαλές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ