Το ATOMO Plus της Uni Systems σε μελέτη της Gartner

Το ATOMO Plus της Uni Systems παρουσιάζεται στην πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη της Gartner «Η Τεχνολογική Στρατηγική Διαχείρισης Ανθρώπινου Κεφαλαίου (HCM) για τους Οργανισμούς με έδρα τις περιοχές EMEA: Ουσιώδη Ζητήματα κατά την Επένδυση» καθώς συμπεριλαμβάνεται στις λύσεις HCM που ενσωματώνουν στον βασικό σχεδιασμό τους υπηρεσίες Μισθοδοσίας.

Σύμφωνα με την έρευνα, «μέχρι το 2023, ποσοστό 35% των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων με έδρα τις περιοχές ΕΜΕΑ θα έχουν επενδύσει σε cloud πλατφόρμες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού για θέματα που αφορούν στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων και διαχείρισης ταλέντων. Ωστόσο, θα πρέπει να συνεχίσουν να εξυπηρετούν το 20% με 30% των απαιτήσεών τους μέσω άλλων λύσεων». Επιπλέον, εκτιμάται ότι «η μετάβαση σε εφαρμογές cloud HCM αποτελεί το κυρίαρχο ρεύμα. Ωστόσο, πολλοί πάροχοι που θεωρούνται ηγέτες στον μετασχηματισμό λύσεων HCM στην περιοχή, βρίσκονται σε διαδικασία μετάβασης ή επαναπροσδιορίζουν την τεχνολογική τους στρατηγική και προτείνεται να χρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη μελέτη βάσει αυτού του στόχου». Παράλληλα, σημειώνεται ότι, «η τεχνολογική στρατηγική HCM των οργανισμών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο οργάνωσης, τη διαθέσιμη τεχνολογία, την ωριμότητα σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες Ανθρώπινου Δυναμικού, τη διάθεση ανάληψης κινδύνων και την πρόθεση για καινοτομία».

Το ATOMO Plus, το ευέλικτο και ολοκληρωμένο σύστημα που παρέχει πλήρη έλεγχο όλων των σχετικών με τη μισθοδοσία και τη διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων λειτουργιών ενός Οργανισμού, έχει αναπτυχθεί  και υλοποιείται από εξειδικευμένη ομάδα της Uni Systems. Από την πρώτη έκδοση, που κυκλοφόρησε στα τέλη του 1982, μέχρι σήμερα, έχει αξιοποιηθεί σε περισσότερα από 150 σύνθετα έργα Μισθοδοσίας σε επιχειρήσεις, εξυπηρετώντας περισσότερους από 90.000 εργαζομένους. Παρέχεται σε τρεις εκδοχές: on Premise, ως Υπηρεσία Business Process Outsourcing και μέσω cloud SaaS.

Για περισσότερες πληροφορίες και περαιτέρω στοιχεία οι συνδρομητές της Gartner μπορούν να βρουν τη μελέτη εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ATOMO Plus, εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ