Τρεις νεκροί στην Τουρκία από έκρηξη σε φορτηγό που μετέφερε εκρηκτικά – ΚΟΣΜΟΣ

Λόγω έκρηξης σε φορτηγό που μετέφερε εκρηκτικά σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων, τρία μέλη τουρκικών Δυνάμεων Ασφαλείας έχασαν σήμερα (09/07) τη ζωή τους στη βορειοδυτική Τουρκία. Μάλιστα, είχε σημειωθεί παρόμοια έκρηξη την περασμένη εβδομάδα.

Την προηγούμενη Παρασκευή ένα εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην επαρχία Σακάρια (Σαγγάριου) καταστράφηκε από μια σειρά από μεγάλες εκρήξεις που σημειώθηκαν εκεί, από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους επτά άνθρωποι.

Οι τρεις Τούρκοι που έχασαν σήμερα τη ζωή τους, σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών και όπως μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανήκαν σε ομάδα των Δυνάμεων Ασφαλείας στην οποία είχε ανατεθεί να μεταφέρει τα εκρηκτικά, που είχαν απομείνει στο εργοστάσιο πυροτεχνημάτων, σε λατομείο, για να εξουδετερωθούν εκεί με ελεγχόμενες εκρήξεις, διευκρίνισε το υπουργείο.

Η σημερινή έκρηξη σημειώθηκε την ώρα ξεφόρτωναν από το φορτηγό τα εκρηκτικά. Δύο από τους νεκρούς ανήκαν σε ομάδα πυροτεχνουργών, πρόσθεσε το υπουργείο, το οποίο διευκρίνισε ότι έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν επίσης κατά την σημερινή έκρηξη.

(φωτογραφία αρχείου)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ