Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Σπινατσόλα

Με απόλυτη επιτυχία χειρουργήθηκε στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού του ο μεγάλος άτυχος της Εθνικής Ιταλίας, Λεονάρντο Σπινατσόλα.

Ο αμυντικός της Ρόμα τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια του προημιτελικού με το Βέλγιο και χρειάστηκε να μεταβεί στο Τούρκου της Φινλανδίας για να υποβληθεί σε επέμβαση από τον Λάσε Λεμπάινεν και υπό την επίβλεψη του Μάσιμο Μανάρα, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

Ο ίδιος ο παίκτης μετά το χειρουργείο έσπευσε να ενημερώσει μέσω των social media ότι όλα πήγανη καλά, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου χαμογελάει από το κρεβάτι του νοσοκομείου, συνοδευόμενη από την πρόταση: «Η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Ευχαριστώ όλους εκείνους που ήταν κοντά μου, ήσασταν πολλοί! Θα τα πούμε σύντομα !».

Ο Σπινατσόλα αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη (6/07) στην Ιταλία, ενώ εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο στις αρχές του 2022. Δεν αποκλείεται, πάντως, να ταξιδέψει πρώτα στο Λονδίνο, σε περίπτωση που η Ιταλία αποκλείσει την Ισπανία στον αυριανό πρώτο ημιτελικό του Euro 2020 και προκριθεί στο μεγάλο τελικό της Κυριακής (11/07).

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ομάδα της «αιώνιας πόλης», στην οποία αναφέρει: «Η Ρόμα ανακοινώνει ότι ο Λεονάρντο Σπινατσόλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού, μετά τον τραυματισμό του στις 2 Ιουλίου στον αγώνα Βέλγιο-Ιταλία.

Η επέμβαση, που πραγματοποιήθηκε στο Τούρκου από τον καθηγητή Λάσε Λεμπάινεν, παρουσία του ιατρού υπευθύνου του συλλόγου Μάσιμο Μανάρα, ήταν επιτυχής και η πρόγνωση θα αξιολογηθεί τις επόμενες εβδομάδες».