Χιμένεθ: «Μόνο με την ΑΕΚ θα διαπραγματευτώ»

Στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού Novasports μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, και αναφέρθηκε τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και στα δυο τελευταία παιχνίδια για τη Super League, αλλά και στο θέμα της παραμονής του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.
Αναλυτικά, ο Χιμένεθ απάντησε μεταξύ άλλων:
Για το μέλλον του: «Έχω πάρει μια ξεκάθαρη απόφαση και είναι κάτι που είπα στον πρόεδρο σε μια συνάντηση που είχαμε πριν από έναν μήνα. Δεν πρόκειται να διαπραγματευτώ με άλλη ομάδα εκτός από την ΑΕΚ. Βλέπω κάποιες φήμες ότι μπορεί να επιστρέψω στη Σεβίλη κι έχω πει πολλές φορές τη γνώμη μου σε ισπανικά μέσα ενημέρωσης. Έχει περάσει αρκετός καιρός, που ο εκπρόσωπός μου μιλάει με τους εκπροσώπους της διοίκησης για να προσπαθήσουν να φτάσουν σε μια συμφωνία. Μια συμφωνία με τη φιλοδοξία ώστε αυτό που καταφέραμε τη φετινή περίοδο να μην είναι απλώς κάτι που έγινε για μια φορά έπειτα από 24 χρόνια, αλλά να υπάρξει και συνέχεια».
Για το αν έχει άγχος να… επαναφέρει το μυαλό των παικτών του μετά τους πανηγυρισμούς: «Φυσικά κάθε άνθρωπος σκέφτεται διαφορετικά και όλοι οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε με συγκέντρωση, έχοντας ως βασικό στόχο να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μη σκεφτόμαστε το μεθεπόμενο βήμα. Αν κάποιος σκέφτεται ότι αυτές τις δύο εβδομάδες δεν πρέπει να συνεχίσει σ’ αυτή τη «γραμμή», τότε μπερδεύεται γιατί δεν θα είναι έτοιμος. Αν κάποιος σκέφτεται κάτι διαφορετικό από το παιχνίδι με την Κέρκυρα, τότε κάνει λάθος. Όλοι οφείλουμε να δουλεύουμε καθημερινά, ώστε να βελτιωνόμαστε και να είμαστε φιλόδοξοι».
Για το αν τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος θα είναι κριτήριο για κάποιους παίκτες εν όψει της νέας σεζόν: «Μια ποδοσφαιρική ομάδα πρέπει συνεχώς να εξελίσσεται. Σήμερα γιορτάζεις αυτό που κατάφερες χθες, αλλά πρέπει να δουλέψεις ώστε να συνεχίσεις αύριο με μια νέα επιτυχία. Δεν υπάρχει παύση. Απλώς υπάρχουν κάποιες ομάδες με φιλοδοξίες και άλλες που συμβιβάζονται. Εμείς οφείλουμε να είμαστε φιλόδοξοι, γνωρίζοντας ότι ήταν πολύ δύσκολο αυτό που καταφέραμε και βασίστηκε πάνω στη δουλειά. Αν όμως σταματήσουμε τη δουλειά, δεν θα καταφέρουμε τίποτα».
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ με σχετική ανάρτησή της στο Facebook απένειμε τα εύσημα στην ομάδα χάντμπολ για την πρόκρισή της στον τελικό του Challenge Cup. «Στον τελικό του Challenge Cup του χάντμπολ η ΑΕΚάρα μετά την ισοπαλία 23-23 στο κλειστό «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ στον δεύτερο ημιτελικό με τη Μαδέιρα και σε συνδυασμό με τη νίκη 29-21 στην Πορτογαλία! Η ΑΕΚ θριαμβεύει σε όλα τα ευρωπαϊκά μέτωπα. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ!», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.
– Η ομάδα Κ20 της ΑΕΚ νίκησε με 3-0 την αντίστοιχη της Κέρκυρας σε αγώνα για τη 29η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2017-18, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας. Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 26′ με πέναλτι του Χρήστου Γιούση μετά από χέρι αντιπάλου μέσα στην περιοχή και σκόραρε για δεύτερη φορά στο 55′ και πάλι με τον Γιούση. Το 0-3 έγινε στο 62′ από τον Κόφι Γιάντομ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕThe post Χιμένεθ: «Μόνο με την ΑΕΚ θα διαπραγματευτώ» appeared first on sports.ert.gr.

2018-04-28 19:16:51

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ