Ως τις 14 Ιουνίου, με ένα νόμο και διαδικασία επείγοντος, η ψήφιση των προαπαιτουμένων

Ως τις 14 Ιουνίου, με ένα νόμο και με τη διαδικασία του επείγοντος, θα ψηφιστούν στην Ολομέλεια της Βουλής τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της τελευταίας αξιολόγησης, ενόψει του Eurogroup της 21ης Ιουνίου, αποφασίστηκε στη  Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, όπως έκανε γνωστό ο Νίκος Βούτσης.
Ο πρόεδρος της Βουλής απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών μέσα στο 2018, επαναλαμβάνοντας ότι θα γίνουν το 2019 και στο τέλος της 4ετίας αυτής της κυβέρνησης, καθώς όπως διευκρίνισε, θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την αναθεώρηση του Συντάγματος για την οποία δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ακόμη, ο κ. Βούτσης, διαψεύδοντας δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία θα χρησιμοποιηθούν τα θερινά τμήματα για αλλαγές βουλευτών, προκειμένου να ψηφιστούν σοβαρά νομοσχέδια, δήλωσε κατηγορηματικά ότι σε θερινό τμήμα δεν θα ψηφιστεί κανένα σοβαρό θέμα ή νομοσχέδιο, όπως η συμφωνία για τα Σκόπια ή το νομοσχέδιο για τον Κλεισθένη, τονίζοντας ότι οτιδήποτε προβλέπεται από το Σύνταγμα θα ψηφιστεί κανονικά από την Ολομέλεια είτε πριν από το κλείσιμο της στις 15 Ιουλίου είτε με το άνοιγμα της αρχές Οκτωβρίου. «Τα τρία θερινά τμήματα θα λειτουργήσουν κανονικά μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και θα είναι ανά 20ημερο» είπε ο κ. Βούτσης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕwww.ert.gr

2018-05-29 16:58:47

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ