«Όλη η Ελλάδα θα μάθει για το στήσιμο»

Η υπόθεση με την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ δεν φαίνεται να τρομάζει την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όπως υποστηρίζουν οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στοιχεία στα χέρια τους που αποδεικνύουν ότι η υπόθεση καταγγελίας προς το αμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας δεν έχει καμμία απολύτως βάση.

Όσον αφορά τους 50 μάρτυρες που φέρονται να επιβεβαιώνουν τις κατηγορίες εναντίον της ΠΑΕ, σύμφωνα με τους ανιθρώπους του συλλόγου, δεν πρόκειται για μάρτυρες κατηγορίες, αλλά για όλους όσοι κλήθηκαν σε χρόνο-ρεκόρ να καταθέσουν.

Μεταξύ αυτών των καταθέσεων είναι λίγες εκείνες που είναι επιβαρυντικές, όχι όμως για την ΑΕΚ, αλλά για τις εκλογές της ΕΠΟ το 2016. Συν τοις άλλοις, όπως ισχυρίζονται οι «κιτρινόμαυροι«, η αξιοπιστία αυτών των μαρτύρων ελέγχεται μιας και αφορούν ηττημένους εκλογών, που μάλιστα, έχουν μηνυθεί από τους νικητές.

Η ΑΕΚ παραθέτει κι ένα χαρακτηριστικό που αφορά αναφορά στην Επιτροπή Δεοντολογίας που δεν είναι καν κατάθεση, αλλά το κείμενο της μήνυσης που είχε κάνει ηττημένος από εκλογική διαδικασία.

Με βάση πάντα τα όσα υποστηρίζει η ΑΕΚ, ενώ η δική του μήνυση έχει τεθεί στο αρχείο του οικείου δικαστηρίου, η μήνυση που έχει γίνει εναντίον του είναι ακόμα σε δικαστική εξέλιξη!

Υπάρχει επίσης άλλη κατάθεση για εκλογές τοπικής ποδοσφαιρικής Ένωσης από μάρτυρα, τον οποίο ο πρόεδρος της συγκεκριμένης Ένωσης έχει εδώ και τρία χρόνια καταγγείλει στην Επιτροπή Δεοντολογίας για πλαστογραφία!

Με τον τρόπο αυτή η ΠΑΕ εξοπλίζεται νομικά και διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση: «Εχουμε όλα τα στοιχεία που θα αποδείξουν το στήσιμο και θα τα μάθει όλη η Ελλάδα την καταλληλη στιγμή». Θεωρεί, δε, ότι μέχρι τώρα σε όλες τις καταγγελίες δεν υπάρχει πουθενά εμπλοκή της ΑΕΚ, ούτε προκύπτει το παραμικρό κέρδος για τον σύλλογο.