Ακάθεκτη η Μπαρτσελόνα, πρώτη ήττα για Αρμάνι

Με buzzer beater του Μίροτιτς η Μπαρτσελόνα νίκησε με 76-74 τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη και έκανε το 6-0 με την έκτη επιτυχία της στη φετινή Ευρωλίγκα, υποχρεώνοντας την τουρκική ομάδα σε τέταρτη ήττα. 

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Κόρι Χίγκινς με 18 πόντους, ενώ ο Νικ Καλάθης είχε απολογισμό 11 πόντους, 7 ασίστ και 4 ριμπάουντ σε 28 λεπτά συμμετοχής. Από τη Φενερμπαχτσέ ξεχώρισε ο Γιαν Βέσελι με 24 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Στο Τελ Αβίβ, η Μακάμπι πήρε επικράτησε με 76-62 της Ζαλγκίρις χάρη στη δεύτερη περίοδο, όταν έτρεξε επιμέρους σκορ 23-10 κι έβαλε σε θέση «κυνηγού» τους Λιθουανούς.

Στο 4-2 αύξησε το ρεκόρ της η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά την αποψινή επιτυχία της, υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην έκτη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς πρωταγωνίστησε στην επίθεση των Ισραηλινών με 17 πόντους, όσους και ο Αρτούρας Μιλάκνις από τη Ζαλγκίρις.

Η Μονακό έπαιξε πολύ καλή άμυνα στην τελευταία περίοδο, κράτησε τον Ερυθρό Αστέρα στους 9 πόντους και νίκησε τους Σέρβους με 70-62 στο πριγκιπάτο, καταγράφοντας την τρίτη νίκη της, ενώ στο 2-4 υποχώρησαν οι Σέρβοι.

Πρώτος σκόρερ για τη Μονακό ήταν ο πρώην παίκτης του Λαυρίου Άλφα Ντιαλό με 19 πόντους, ενώ για τον Ερυθρό Αστέρα ξεχώρισε ο Νέιτ Γουόλτερς με 18 πόντους.

Στο Μόναχο, η άμυνα της Μπάγερν οδήγησε τους Βαυαρούς στη δεύτερη νίκη τους για φέτος με το τελικό 83-77 επί της Αρμάνι Μιλάνο, υποχρεώνοντας τους Ιταλούς στην πρώτη φετινή αποτυχία.

Κορυφαίος των νικητών ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς με 20 πόντους, ενώ από την Αρμάνι ξεχώρισε ο Νικολό Μέλι με 16.

Ο Ντίνος Μήτογλου έπαιξε 23 λεπτά, με απολογισμό 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ κι ένα κλέψιμο.