Ανεβαίνουν οι τόνοι στους κόλπους της Κεντροαριστεράς

Η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της έριξε το γάντι σε όσους, όπως είπε, δεν διασφαλίζουν την ενότητα και πρόσθεσε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα αφήσει πίσω όσους είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν να στηρίξουν το νέο εγχείρημα. Το γάντι σήκωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης λέγοντας: «Δεν δεχόμαστε εντολές από κανέναν».
Με δήλωσή της στο «Πρώτο Θέμα» η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, αφού σημειώνει ότι ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ έχουν κάθε συμφέρον να υπονομεύσουν την προσπάθεια που γίνεται, λέει ότι προσωπικές στρατηγικές και διχόνοια θολώνουν το πολιτικό στίγμα και εξυπηρετούν σχέδια των πολιτικών αντιπάλων.
«Θα αφήσουμε πίσω όσους είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν να στηρίξουν το εγχείρημά μας. Και πολύ περισσότερο όσους αναζητούν είτε μόνο την επόμενη εκλογική στέγη, είτε την επόμενη Κυβερνητική τους θέση», σημειώνει η κ. Γεννηματά.
Η πρώτη αντίδραση ήρθε από το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη που σχολίασαν ότι δεν δέχονται εντολές από κανέναν. «Οι αγώνες μας απέναντι στη λαϊκίστικη διακυβέρνηση και στον συντηρητισμό κάθε είδους, είναι σταθεροί και διαχρονικοί. Αυτές τις μάχες δίναμε πριν από τη δημιουργία του Κινήματος Αλλαγής, αυτές τις μάχες δίνουμε και τώρα», αναφέρει το Ποτάμι.
«Τα όποια προβλήματα δεν λύνονται με δημόσιες αντιπαραθέσεις» σχολιάζουν από την ΔΗΜΑΡ και αναφέρουν πως «οι διαφορετικές προσεγγίσεις αντιμετωπίζονται με συλλογικές διαδικασίες και τακτικές συνεδριάσεις των οργάνων του Κινήματος Αλλαγής»
Η Φώφη Γεννηματά επανέρχεται στο αίτημα για εκλογές, δηλώνοντας ότι θα συνεχιστούν οι πρωτοβουλίες για τα μεγάλα εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα καθώς και ότι θα τιμήσει την εντολή που πήρε από 212.000 πολιτες για να παίξει το ΚΙΝΑΛ καθοριστικο ρόλο στις εξελίξεις.
Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνηwww.ert.gr

2018-05-10 17:50:13

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ