Αντετοκούνμπο: «Η εμπιστοσύνη των συμπαικτών μου με βοηθά»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε με φόλοου, μετά από άστοχο σουτ του Μπρόγκντον, και παρά το γεγονός ότι ο Τέιτουμ τον είχε σε στενό μαρκάρισμα, να δώσει το προβάδισμα στους Μπακς και να ισοφαρίσει τη σειρά με τους Μπόστον Σέλτικς στα πλέι οφ του ΝΒΑ σε 2-2. Τα «ελάφια» υπερασπίστηκαν με 104-102 την έδρα τους, απέναντι στους μαχητικότατους Κέλτες, με τη σειρά να επιστρέφει στη Βοστώνη (5ο παιχνίδι ξημερώματα Τετάρτης).
Ο Ελληνας σούπερ σταρ έμεινε στο παρκέ για 40 λεπτά με απολογισμό 27 πόντους (12/18 δίποντα και 3/6 βολές), 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και μόλις 2 λάθη. Μετά το ματς ο Giannis δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ήταν μια φανταστική νίκη. Ο ένας εμπιστεύτηκε τον άλλο και τα καταφέραμε. Προσωπικά νιώθω την εμπιστοσύνη των συμπαικτών μου και αυτό με βοηθά να κάνω αυτές τις φάσεις. Απλώς προσπαθώ να παίζω δυνατά. Τίποτε άλλο. Δεν μένουμε εδώ, κοιτάμε μπροστά στο επόμενο ματς.»
Από την πλευρά του ο προπονητής των Μπακς, Τζο Πράντι, αποθέωσε τον Αντετοκούνμπο για την παρουσία του στα play offs: «Ο Γιάννης δεν είναι μυστικό πως δουλεύει πολύ σκληρά. Έχει τρομερή θέληση να κερδίζει, τεράστιο κίνητρο και προσπαθεί να παίζει σωστά. Κάνει μια πολύ καλή σειρά και θα τον χρειαστούμε να συνεχίσει να το κάνει αυτό,»
Ο κόουτς των Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς, υποκλίθηκε στο ταλέντο του 23χρονου σταρ: «Εκανε ένα φοβερό φόλοου. Πάλεψε για την μπάλα με τους παίκτες μας και τα κατάφερε. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ένας μεγάλος παίκτης. Πιστεύω πως στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κάναμε καλή δουλειά στην αντιμετώπισή του, ίσως καλύτερη από κάθε άλλο ματς της σειράς, αλλά και πάλι έβαλε 27 πόντους.»
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕThe post Αντετοκούνμπο: «Η εμπιστοσύνη των συμπαικτών μου με βοηθά» appeared first on sports.ert.gr.

2018-04-23 11:07:30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ