Απάντηση Ν. Παππά στην επίθεση Κ. Χατζηδάκη: Κεντρική θέση της ΝΔ ένα νέο «μαύρο» στην ΕΡΤ (video)

Πως απάντησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, σε όσα ανέφερε για την ΕΡΤ χθες στην εκπομπή Focus.

Με αφορμή την επίθεση του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη, εναντίον της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια μάλιστα εκπομπής της Δημόσιας Τηλεόρασης, και συγκεκριμένα της εκπομπής Focus, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς τόνισε ότι «σε κάθε ευκαιρία η ΝΔ προσπαθεί να δικαιολογήσει το «μαύρο» του 2013 και να στηρίξει τη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη για νέο κλείσιμο του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Είναι προφανές ότι μια ΕΡΤ που αναβαθμίζεται τεχνολογικά, παράγει πρωτότυπο πρόγραμμα, καλύπτει όλα τα μεγάλα γεγονότα και δεν κουκουλώνει ειδήσεις, προκαλεί αλλεργία σε αρκετούς.  Και όχι μόνο αυτό. Η δρομολόγηση της διενέργειας έρευνας για τις επιπτώσεις του «μαύρου» στον Οργανισμό έχει ανησυχήσει πολλούς. Οι απώλειες του Δημοσίου θα υπολογιστούν και οι ευθύνες θα αποδοθούν. Τον διακόπτη της αλήθειας δεν είναι σε θέση να τον κατεβάσουν» σημειώνει στη δήλωσή του ο κ. Παππάς.

ΣΥΡΙΖΑ: «Η Νέα Δημοκρατία νοσταλγεί ακόμα την εποχή του «μαύρου» στην ΕΡΤ»
«Η Νέα Δημοκρατία νοσταλγεί ακόμα την εποχή του «μαύρου» στην ΕΡΤ» επισημαίνει και ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας όσα είπε ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Η επίθεση του αντιπροέδρου της ΝΔ, κ. Κ. Χατζηδάκη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Focus, εναντίον της ΕΡΤ δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία νοσταλγεί ακόμα την εποχή του «μαύρου». ‘Αλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτίθεται με ύβρεις και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς εναντίον της δημόσιας τηλεόρασης. Η αλλεργία στην πολυφωνία και την αντίθετη άποψη συμβαδίζει με την απέχθεια για οτιδήποτε δημόσιο» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή ΕΡΤ, Ρεπορτάζ Κ. Σκουλάςwww.ert.gr

2018-05-18 18:00:43

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ