Αύριο το ραντεβού με Αλεξανδρόπουλο για επέκταση συμβολαίου

Αύριο (15/4) αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ραντεβού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, για να συζητηθεί η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2024.

Η ΠΑΕ είχε ήδη ενημερώσει τους εκπροσώπους του νεαρού ποδοσφαιριστή για τις προθέσεις της επί του θέματος, καθώς το συμβόλαιο του ταλαντούχου 19χρονου μέσου λήγει το καλοκαίρι του 2022. 

Ο Παναθηναϊκός πιστεύει πολύ στον ποδοσφαιριστή, γι΄ αυτό και θα προτείνει συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές συγκριτικά με τις τωρινές, ανάλογες με τη θέση και το ρόλο που έχει πια ο Αλεξανδρόπουλος, που έχει γίνει βασικό στέλεχος.

Αγωνιστικά, χωρίς τον Κουρμπέλη (αναμενόμενο) και τον Σένκεφελντ, που ακολούθησε ξανά θεραπεία, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των «πρασίνων» για το παιχνίδια της Κυριακής (18/4, 15:00) με τον Άρη στο «Απ. Νικολαΐδης» για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Ολλανδός αμυντικός ένιωθε καλύτερα και θέλει να παίξει, όμως το επιτελείο του Παναθηναϊκού θέλει να περιμένει ως την Παρασκευή για να δει πως θα ανταποκριθεί ο προσαγωγός του στις θεραπείες.

Οι πιθανότητες πάντως για να αγωνιστεί ο Σένκεφελντ την Κυριακή (18/04) κόντρα στον Άρη, είναι αυτή τη στιγμή στο 30%.