Για συμφωνία ΠΑΟΚ-Χατσερίντι γράφει η Εκίπ

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Εβγέν Χατσερίντι, όπως αποκαλύπτει η γαλλική αθλητική εφημερίδα «L’ Equipe».
Στο σχετικό ρεπορτάζ της αναφέρεται πως ο 30χρονος Ουκρανός διεθνής αμυντικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Κιέβου, συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για διετές συμβόλαιο συνεργασίας: «Ο δευτεραθλητής της Ελλάδας, αναμένεται να ενισχυθεί στην άμυνα. Ο Ουκρανός διεθνής στόπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ αφού έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του. Το ποσό που θα παίρνει ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ».
Αποχαιρέτησε τους φίλους της Ντιναμό Κιέβου ο Χατσερίντι
Με ένα θερμό μήνυμα στον κόσμο της Ντιναμο Κιέβου ο Εβγκεν Χατσερίντι, αποχαιρέτησε την επί σειρά ετών ομάδα του, προαναγγέλλοντας την έλευση του στον ΠΑΟΚ, σε συνδυασμό με αντίστοιχη ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη, γιού του Προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.
Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ουκρανός στην καταγωγή ποδοσφαιριστής:
«Το να λες αντίο είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει να κάνει κάποιος. Δεν είμαι η εξαίρεση σε αυτό… Είχα αρκετό χρόνο τους τελευταίους μήνες για να προετοιμαστώ γι’ αυτή την στιγμή. Για εμένα, έναν απλό άνθρωπο από το Μελιτοπόλ, αυτά τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν ένα πραγματικό παραμύθι, το οποίο τώρα το καταλαβαίνω…
Δεν θα μπορέσω ποτέ να ξεχάσω αυτή την ομάδα την πρώτη μου αγάπη, την πόλη που συνέβησαν όλα για εμένα, δόξα, λεφτά, δάκρυα, ήττα. Έχω γίνει άνδρας εδώ… Οι οπαδοί της Ντιναμό είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, η Ντιναμό είναι στο DNA μου, δεν θα σας ξεχάσω ποτέ.
Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο, Ιγκόρ Σούρκις που με μεγάλωσε, με επιπλήξεις, με επαίνους και με διδασκαλία, γιατί ξέρω ότι δεν ήμουν εύκολος σαν άνθρωπος. Και έρχεται η στιγμή που φοβόμουν να φανταστώ.
Γράφω αυτό το αποχαιρετιστήριο γράμμα στην οικογένεια μου, στο σπίτι μου και τους αγαπημένους μου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας, δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Η καρδιά μου θα είναι πάντα μαζί σας, σας ευχαριστώ».

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, L’equipeThe post Για συμφωνία ΠΑΟΚ-Χατσερίντι γράφει η Εκίπ appeared first on sports.ert.gr.

2018-05-31 13:07:52

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ