Ερνέστο Βαλβέρδε :«Είμαι ευτυχής για αυτόν τον στόχο»

Η Μπαρτσελόνα εξασφάλισε χθες τον 25ο τίτλο στην Ισπανία, έβδομο τα δέκα τελευταία χρόνια στην La liga, επικρατώντας 4-2 της Λα Κορούνια στο Riazor. Μία νίκη που είχε την…υπογραφή του Λιονέλ Μέσι, μιας και ο Αργεντινός σημείωσε τρία γκολ.
«Είναι ένα πρωτάθλημα στο οποίο ήμασταν ανώτεροι από όλους, από την αρχή», δήλωσε ο Μέσι. «Δεν ήταν εύκολο, γιατί κατά τη διάρκεια της σεζόν έχουμε περάσει επίσης και κακές στιγμές. Το να θριαμβεύσεις χωρίς να χάσεις αυτό είναι σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ινιέστα , που άξιζε να τελειώσει την καριέρα του με αυτόν τον τρόπο», συμπλήρωσε ο Αργεντινός, που την περασμένη εβδομάδα γιόρτασε με τους Καταλανούς και την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Είναι το πρώτο πρωτάθλημα που πανηγυρίζει στην Ισπανία ο Ερνέστο Βαλβέρδε: «Ένα μεγάλο τουρνουά, ένα ταξίδι που αρχίζει τον Αύγουστο και διαρκεί μέχρι την άνοιξη . Και εμείς είμαστε ακόμα εδώ. Φυσικά, ο αποκλεισμός του Champions League μας ταρακούνησε, δεν το περιμέναμε. Όμως σήμερα (σ.σ: θες) είμαι ευτυχής γι αυτόν τον στόχο και για τη χαρά που μεταδίδουμε παίζοντας», τόνισε ο Βάσκος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.
Ιδιαίτερα όμορφες και συγκινητικές οι στιγμές για τον Αντρές Ινιέστα, αφού όλοι φίλαθλοι στο στάδιο των αποθέωσαν: «Ο δικός τους φόρος τιμής είναι ακόμη πιο αξιοσημείωτος, επειδή το έκαναν το βράδυ, που η Ντεπορτίβο υποβιβάστηκε. Δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο, εκτός από το να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για όλο αυτό», είπε ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
The post Ερνέστο Βαλβέρδε :«Είμαι ευτυχής για αυτόν τον στόχο» appeared first on sports.ert.gr.

2018-04-30 08:49:25

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ