Η 2η εθελοντική αιμοδοσία της ISOMAT σε συνεργασία με το ΑΧΕΠΑ συγκέντρωσε 48 φιάλες αίματος!

Η  ISOMAT  προχώρησε στη 2η εθελοντική αιμοδοσία των εργαζομένων της σε συνεργασία με το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, συλλέγοντας 48 φιάλες αίματος! Η εθελοντική ομάδα της ISOMAT «ISOMAT Super Team» ένωσε τις δυνάμεις της και οι εργαζόμενοι από τα γραφεία διοίκησης και το εργοστάσιο στις εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης αφιέρωσαν λίγα λεπτά, προσφέροντας από 1 πολύτιμη φιάλη αίματος για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη! Οι φιάλες που συγκεντρώθηκαν πρόκειται να αποθηκευτούν στην τράπεζα αίματος που διατηρεί η ISOMAT στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για τους εργαζομένούς της, αλλά και για έκτακτες ανάγκες σε όλη την επικράτεια, όπως πρόσφατα συνέβη με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπτη.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μία πολύτιμη πράξη προσφοράς που δίνει ελπίδα ζωής στους συνανθρώπους μας, καλύπτοντας ανάγκες που δυστυχώς τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνονται. Το αίμα είναι ένα αγαθό το οποίο ούτε αγοράζεται ούτε πωλείται, επομένως η συμβολή των εθελοντών είναι ζωτικής σημασίας.

Η ISOMAT συνεχίζει να συνδράμει με μία ακόμη δράση που προστίθεται σε μια μακρά αλυσίδα προσφοράς, άξονα της οποίας αποτελεί η υπευθυνότητά της απέναντι στην κοινωνία και ενθαρρύνει παρόμοιες πρωτοβουλίες, βάζοντας σε προτεραιότητα τον άνθρωπο.

10 λεπτά είναι αρκετά για να συμπληρωθεί μια φιάλη αίματος 450ml, η οποία μπορεί να σώσει τη ζωή 3 συνανθρώπων μας!