Ικανοποίηση Μαρτίνς για την προετοιμασία στην Αυστρία

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο της νικηφόρας φιλικής συνάντησης με την Κραϊόβα (2-0), αλλά και από την προετοιμασία στην Αυστρία.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και ενδιαφέρον, παίξαμε και από μέσα και από τα πλάγια. Στο δεύτερο δεν παίξαμε τόσο καλά λόγω κούρασης και ζέστης, αλλά δείξαμε καλό χαρακτήρα στο παιχνίδι. Πρέπει όμως να δούμε και την κούραση στο δεύτερο», σχολίασε ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας.

Όσο για την παρουσία του Κρίστινσον, που κράτησε το «μηδέν» όσο αγωνίστηκε αποκρούοντας και πέναλτι; «Είναι ένας ποδοσφαιριστής δικός μας, τον υπολογίζουμε, μην ξεχνάμε ότι είναι διεθνής με τη χώρα του και είναι εδώ να παλέψει για μία θέση».

Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για το τι τον ικανοποίησε από την προετοιμασία στην Αυστρία. «Είχαμε θετική εικόνα, ειδικά στα δύο πρώτα παιχνίδια δείξαμε πολύ θετικά στοιχεία, αλλά κάναμε και αρκετά λάθη και είχαμε δυσκολίες. Στο τρίτο και στο τέταρτο πήγαμε πολύ καλύτερα, διορθώσαμε πολλά λάθη και είδαμε έναν καλύτερο Ολυμπιακό», είπε.

Και πρόσθεσε: «Στο πέμπτο και στο έκτο θέλαμε να δούμε τα όριά μας, μέχρι που μπορούμε να αντέξουμε και να δείξουμε χαρακτήρα. Αρκετοί παίκτες έπαιξαν πιο πολλά λεπτά. Είχαμε θετική εικόνα, με μοναδική στενοχώρια τους τραυματισμούς, όπως αυτός του Κώστα. Αυτό δεν μας ικανοποιεί, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας απάντησε πως «είδαμε νέους παίκτες αλλά μερικοί από αυτούς θέλουν ακόμα πολλή δουλειά, δεν είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα. Κρατάω θετικό αποτέλεσμα από το β’ στάδιο της προετοιμασίας, γιατί είδαμε καλό παιχνίδι και δουλέψαμε πάρα πολύ στη φυσική κατάσταση. Είχαμε πολύ καλή εικόνα».