Μάντσεστερ Γ. και Χετάφε συζητούν νέο δανεισμού του Γκρίνγουντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Χετάφε ξεκίνησαν τις συζητήσεις για το ενδεχόμενο νέου δανεισμού του Μέισον Γκρίνγουντ στον ισπανικό σύλλογο.

Ο Γκρίνγουντ εντάχθηκε στη Χετάφε ως δανεικός για μια σεζόν την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου του περασμένου καλοκαιριού και τώρα η ομάδα της La Liga θέλει να παρατείνει την παραμονή του.

Ο 22χρονος επιθετικός έχει πραγματοποιήσει 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής την εφετινή σεζόν, σημειώνοντας 10 γκολ και δίνοντας 6 ασίστ.

Η Γιουνάιτεντ θα προτιμούσε να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, του οποίου η παρουσία έχει τραβήξει την προσοχή κι άλλων συλλόγων της La Liga, όμως θα εξεταζόταν επίσης μια προσφορά δανεισμού εάν δεν ληφθεί αποδεκτή αμοιβή.

Το τρέχον συμβόλαιό του με τη Γιουνάιτεντ λήγει τον Ιούνιο του 2025 και περιλαμβάνει δυνατότητα επέκτασης ενός έτους, που μπορεί να ενεργοποιηθεί εάν ο σύλλογος αποφασίσει να το κάνει.

Μια άλλη μεταγραφή δανεισμού για τον 22χρονο θα έκανε πιο πιθανό ότι η Γιουνάιτεντ θα επιλέξει να ενεργοποιήσει έναν επιπλέον χρόνο αντί να κινδυνεύσει να τον χάσει ελεύθερο στο τέλος της τρέχουσας συμφωνίας του.

Δεν αποκλείεται επίσης το ενδεχόμενο ο Γκρίνγουντ να επανενταχθεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είχαν αρχικά σχεδιάσει να προσπαθήσουν να ενσωματώσουν εκ νέου τον διεθνή φορ, αφού οι κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, επίθεσης και καταναγκαστικής συμπεριφοράς αποσύρθηκαν, για να αλλάξει στάση όταν υπήρξε αντίδραση και κριτική.