Μέρκελ Αθήνα: Δύο ώρες κράτησε το τετ-α-τετ δείπνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη




Ο Κ. Μητσοτάκης βγήκε να την προϋπαντήσει και της έδειξε τους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν ακροβολισμένοι έξω από την πρωθυπουργική κατοικία, με την καγκελάριο να τους χαιρετά χαμογελαστή.

Λίγη ώρα αργότερα δόθηκαν στη δημοσιότητα εικόνες από την ιδιωτική συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την καγκελάριο. Μια συνάντηση στην οποία δεν παρίστατο κανείς άλλος πέραν των δύο ηγετών.Η Άνγκελα Μέρκελ επισκέπτεται την Ελλάδα για τελευταία φορά ως καγκελάριος της Γερμανίας. Υπενθυμίζεται ότι η καγκελάριος αποδέχθηκε την πρόσκληση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Σλοβενίας.Το πρόγραμμα της καγκελαρίου αρχίζει στις 9 το πρωί με την ομιλία της σε νέους, που θα πραγματοποιηθεί στο Ινστιτούτο Γκαίτε στην Αθήνα.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου στις 10:15 θα συναντήσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ακολούθως, στις 10:50, η κυρία Μέρκελ θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά τη συνάντησή τους, θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.