Μέσι: «Το ποδόσφαιρο και η ζωή ποτέ δεν θα είναι ξανά το ίδιο»

Η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τη ζωή όλων των ανθρώπων και σύμφωνα με τον Λιονέλ Μέσι το ποδόσφαιρο και η ζωή δεν θα επανέλθουν ποτέ ξανά στην ίδια κατάσταση.

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα παραχώρησε συνέντευξη στην El País και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χάνεις συγγενείς χωρίς τη δυνατότητα να τους αποχαιρετήσεις.

Μιλώντας στην κορυφαία ισπανική πολιτική εφημερίδα ο Λιονέλ Μέσι ανέπτυξε τους προβληματισμούς του για τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται μετά από την εμφάνιση του ιού.

 «Όλοι αμφιβάλλουμε για το πώς θα είναι ο κόσμος μετά από αυτό που συνέβη. Πέρα από την καραντίνα και την κατάσταση που μας έπιασε στον ύπνο, πολύς κόσμος πέρασε αληθινά άσχημα γιατί επηρεάστηκε από αυτήν την κατάσταση με κάποιο τρόπο όπως συνέβη με όσους όσους έχασαν συγγενείς και φίλους και δεν είχαν (λόγω καραντίνας) την ευκαιρία για να τους αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά.

Υπήρξαν πολλά αρνητικά πράγματα σε αυτή την κρίση, αλλά δεν υπάρχει τίποτα χειρότερα από το να χάνεις τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο. Αυτό μου δημιουργεί τεράστια απογοήτευση και μου φαίνεται ότι είναι το πιο άδικο πράγμα του κόσμου.

Το ποδόσφαιρο δεν θα είναι ίδιο, θα πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα. Το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή δεν θα είναι ίδια ξανά» τόνισε με έμφαση ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ