Μαρκέλλα: Η κοκκινομάλλα είχε ξυρίσει το κεφάλι της

Το παν έκανε η φερόμενη ως δράστιδα της υπόθεσης της απαγωγής της μικρής Μαρκέλλας να καλύψει τα ίχνη της, από τη στιγμή που η 10χρονη αφέθηκε ελεύθερη έξω από ένα βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη. Αμέσως έφυγε για την Κατερίνη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, είχε νοικιάσει ένα σπίτι για λίγες ημέρες. Οι αρχές βρίσκονταν στα ίχνη της εδώ και τουλάχιστον δύο ημέρες, θεωρώντας την ως τη βασική ύποπτη. Όταν την εντόπισαν στην παραλία της Κατερίνης, αντίκρισαν ένα θέαμα που τους προκάλεσε σοκ: Είχε ξυρίσει τα μαλλιά της για να μην την αναγνωρίσουν.

Η “κοκκινομάλλα” είναι πρώην γειτόνισσα που είχε στενές σχέσεις με την οικογένεια του παιδιού. Η μητέρα και ο πατριός την μικρής Μαρκέλλας, πήγαν το απόγευμα στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης όπου έχει προσαχθεί η γυναίκα και στο πρόσωπό της αναγνώρισαν την παλιά τους γειτόνισσα. Οι αστυνομικοί επιδιώκουν να πάρουν από την γυναίκα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, προκειμένου να μάθουν για ποιο λόγο χορηγήθηκαν στο παιδί οι βαριές ναρκωτικές ουσίες, που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή της.

Το λάθος
Η γυναίκα φέρεται έφυγε από τη Θεσσαλονίκη αμέσως μόλις αφέθηκε ελεύθερη η μικρή Μαρκέλλα. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το λάθος που έκανε η γυναίκα ήταν ότι κάλεσε ταξί το πρωί του Σαββάτου, για να την πάει στην Κατερίνη. Κάμερες την έχουν καταγράψει να μπαίνει στο ταξί. Ταυτόχρονα, η μικρή Μαρκέλλα ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι η γυναίκα που την κρατούσε μάλλον θα έφυγε ταξίδι γιατί ετοίμαζε τη βαλίτσα της. Ως εκ τούτου, οι αστυνομικοί συνδύασαν τα στοιχεία και οδηγήθηκαν στα ίχνη της ύποπτης.

Βίντεο ντοκουμέντο
Το OPEN έφερε στο φως της δημοσιότητας το βίντεο κατά το οποίο η φερόμενη ως απαγωγέας του κοριτσιού, φτάνει στο βενζινάδικο. . Η μικρή τρέχει από πίσω της, όπως φαίνεται στα πλάνα.

Η κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να άρπαξε τη Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε από τις Αρχές στην Παραλία της Κατερίνης, στην Πιερία. Επί ώρες κατέθετε στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, είναι ηλικίας περίπου 35 ετών και φέρεται να απήγαγε τη 10χρονη από τη γειτονιά της και να την άφησε ελεύθερη έπειτα από 44 ώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ