Μαρουάν Φελαϊνί :«Έχω προτάσεις από πολλές ομάδες»

Ο Μαρουάν Φελαϊνί δεν ξέρει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει, από το καλοκαίρι, την καριέρα του. Ο υψηλόσωμος Βέλγος διεθνής μέσος που ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και ήδη δημοσιεύματα στην πατρίδα του αλλά και στην Αγγλία, αποκαλύπτουν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του, από Μονακό, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπεσίκτας και συλλόγους της Κίνας.
Ο έμπειρος άσος θα αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των «κόκκινων διαβόλων» στο Μουντιάλ, αλλά δήλωσε πως θα ήθελε ν’ ανανεώσει τι συμβόλαιο του με τη Γιουνάιτεντ:
«Ο σύλλογος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό μου πέρυσι. Τώρα είμαι σε πιο δυνατή θέση, ειδικά από την στιγμή που ο Μουρίνιο είπε πως θέλει να με κρατήσει. Πέρυσι πήγα στον προπονητή και του είπα ότι ήθελα νέο συμβόλαιο. Είχα και δεύτερη συνάντηση, αλλά δεν θα το ζητήσω και δέκα φορές. Έχω φτάσει 30 χρονών, στο τέλος του συμβολαίου μου και σε διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που δείχνουν ενδιαφέρον. Περιμένω για να δω τι θα συμβεί…»
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
The post Μαρουάν Φελαϊνί :«Έχω προτάσεις από πολλές ομάδες» appeared first on sports.ert.gr.

2018-05-04 08:41:19

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ