Με… φόρα από το Roland Garros η Σάκκαρη διέλυσε την Αράντσα Ρους

Σε αντίθεση με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος έπεσε «θύμα» έκπληξης με το… καλημέρα κι αποκλείστηκε από τον πρώτο κιόλας γύρο του Wimbledon, η Μαρία Σάκκαρη μπήκε σαφώς πιο… υποψιασμένη και με επίδειξη δύναμης απέναντι στην Αράντσα Ρους πήρε με εμφατικό τρόπο το «εισιτήριο» για τον 2ο γύρο του βρετανικού grand slam με 2-0 (6-1, 6-1).

Με καθυστέρηση μίας ημέρας, λόγω της βροχής που έπεφτε την Δευτέρα (28/06) και ανάγκασε τους διοργανωτές να μεταφέρουν κατά ένα 24ωρο τον αγώνα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας με την 31χρονη Ολλανδή (νο 84 του κόσμου).

Η 25χρονη μπήκε… με φόρα από την εκπληκτική της παρουσία στο Roland Garros και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της, την οποία διέλυσε κυριολεκτικά.

Η σημερινή ήταν η τρίτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αθλήτριες, με την Σάκκαρη να κάνει πολύ εύκολα το 3Χ3, μιας και είχε επικρατήσει και στις δύο προηγούμενες.

Την πρώτη φορά το 2018 στην Τουρκία, όταν είχε νικήσει με 6-3, 7-6(6), ενώ η δεύτερη ήταν πριν από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα στο πλαίσιο του Miami Masters, με την Σάκκαρη να μην αντθμετωπίζει κανένα πρόβλημα (6-2, 6-3).

Επίσης η σημερινή ήταν η πρώτη μεταξύ τους μάχη στο χορτάρι, καθώς οι προηγούμενες είχαν γίνει στο χώμα και σε σκληρή επιφάνεια αντίστοιχα.