Μοιρασιά στη Φθιώτιδα για Λαμία και Αστέρα

Ισόπαλη 2-2 ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, που διεξήχθη στη Λαμία ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Αστέρα Τρίπολης.

Το συγκρότημα της Φθιώτιδας παρέμεινε χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ οι Αρκάδες αν και προηγήθηκαν στο σκορ κατάφεραν να «σώσουν» ένα βαθμό ισοφαρίζοντας στο 78΄.

Το πρώτο ημίχρονο στο «Αθανάσιος Διάκος» κύλησε στη μετριότητα, με την ποιότητα να είναι κακή. Παρόλα ταύτα οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, χάρις στο πέναλτι του Μπαράλες στο 41΄, που καταλογίστηκε σε χέρι του Αντέτζο.

Με τους γηπεδούχους να κυνηγούν την ανατροπή, το θέαμα βελτιώθηκε στη συνέχεια. Στο 50΄ ήταν η σειρά της Λαμίας να κερδίσει πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Μουνάφο στον Ντέλετιτς και σε φάση που ελέγχθηκε από το VAR για να διαπιστωθεί αν η παράβαση σημειώθηκε εντός ή εκτός περιοχής.

Ο Ντέλετιτς ευστόχησε από τα 11 βήματα στο 56΄ ισοφαρίζοντας σε 1-1 και στο 69΄ ο Τσούκαλος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, όταν με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Η Λαμία είχε φτάσει στην ανατροπή αλλά δεν τη διατήρησε ως το τέλος, αφού εννέα λεπτά αργότερα (78΄), σε φάση διαρκείας στην περιοχή της, ο Τασουλής σούταρε, ο Επασί απέκρουσε και στο ριμπάουντ ο Ριέρα, με νέα προσπάθεια, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ