Μωρό 15 μηνών που δεν ξέρει καν να περπατά, εντυπωσιάζει κάνοντας σκέιτμπορντ

Ένα μωρό μόλις ενός έτους έμαθε να κάνει σκέιτμπορντ προτού καν μπορέσει να περπατήσει και για το λόγο αυτό έχει γίνει viral στο TikTok.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η μόλις 15 μηνών Πόλι Αν Γκρέι, έμαθε να κάνει σκέιτμπορντ από τον πατέρα της, Γουέιντ σε ένα πάρκο στην περιοχή Σάουθ Κόουστ της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία.

Η μητέρα της Τζέσικα, άρχισε να ανεβάζει βίντεό της στο TikTok τον Σεπτέμβριο, όπου από τότε έχει συγκεντρώσει δεκάδες εκατομμύρια προβολές, 7,3 εκατομμύρια likes και μια αυξανόμενη βάση 618.000 οπαδών.

Τα βίντεο δείχνουν την Πόλι να στέκεται με σιγουριά και να ισορροπεί τέλεια σε ένα σκέιτμπορντ καθώς ο πατέρας της την σπρώχνει στις ειδικές ράμπες του πάρκου. Η μικρή φοράει κράνος και προστατευτικά στα χέρια και τα πόδια ενώ ο πατέρας της την ακολουθεί και βάζει τα χέρια της γύρω της σε περίπτωση που πέσει. Βέβαια, αυτές οι στιγμές είναι σπάνιες καθώς η ισορροπία της Πόλι είναι εντυπωσιακή και μάλιστα για ένα μωρό 15 μηνών.

Η οικογένεια Γκρέι εμφανίστηκε στην εκπομπή Today Extra πριν από μερικές ημέρες, όπου αποκάλυψαν πώς ακριβώς ξεκίνησε το σκέιτμπορντ η μικρή.

Όπως είπαν: «Φύγαμε για Σαββατοκύριακο και έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρουν για το σκέιτμπορντ που είχαμε στο δωμάτιό μας και έτσι ο Γουέιντ την έσπρωχνε από την μία πλευρά του δωματίου στην άλλη, με την Πόλι να προσπαθεί να ισορροπήσει χωρίς να ξέρει ακόμη να περπατά» είπε η μητέρα της. «Έδειχνε πολύ μεγάλη σιγουριά γι’ αυτό και συνεχίσαμε να την σπρώχνουμε μέσα στο σπίτι».

Και συνεχίζει: «Μια μέρα είπα στον Γουέιντ εάν θα μπορούσε να παίξει μαζί της όσο εγώ έπλενα και την έσπρωξε στο διάδρομο και είχε την καλύτερη ισορροπία από ποτέ, γι’ αυτό και συνεχίζουμε από τότε. Ήταν πραγματικά ένα σοκ».

Σε κάποια από τα βίντεο της Πόλι υπάρχει η επισήμανση που λέει: «Η δράση σε αυτό το βίντεο μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό».

Όμως τι λένε οι γονείς της σχετικά με το επικίνδυνο αυτό άθλημα -ειδικά για ένα βρέφος;

Η μητέρα της είπε ότι αρχικά ήταν αγχωμένη με την κόρη της την ώρα που έκανε σκέιτμπορντ, αλλά πλέον είναι «σίγουρη» καθώς ο άνδρας της την παρακολουθεί πάντα. «Ήξερα απλώς ότι δεν θα πάθει τίποτα γιατί ο Γουέιντ είναι πάντα δίπλα της» είπε.

Οι γονείς της πρόσθεσαν τέλος ότι δεν περίμεναν πως τα βίντεό της θα είχαν τέτοια απήχηση. «Δεν ήταν ποτέ σκοπός μας όλη αυτή η δημοσιότητα. Ήταν απλώς ένα μωρό που έκανε σκέιτμπορντ, καταλαβαίνετε τι εννοώ».