Ο Ιωνικός είναι ακόμα ζωντανός

Ο Ιωνικός έχει σφυγμό… Η ομάδα της Νίκαιας νίκησε 2-0 στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα, στο ντέρμπι ουραγών της 20ής αγωνιστικής, στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του, που έγινε απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Για τον Ιωνικό ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στην εφετινή Σούπερ Λίγκα, επίσης εκτός έδρας (η προηγούμενη ήταν στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ), έφτασε στους 11 βαθμούς και παρότι παραμένει τελευταίος μείωσε στον ένα βαθμό από την αποψινή αντίπαλό του και στο -2 από τον Λεβαδειακό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19΄ με αυτογκόλ του Μπεχαράνο από κόρνερ του Σάκιτς και διπλασίασαν στο 45΄, όταν από σέντρα του Βαλεριάνου η μπάλα πήρε ασυνήθιστη τροχιά και «κρέμασε» αιφνιδίασε τον Σαράνοφ.

Ελάχιστα πριν είχε τραυματιστεί ο Βέργος στο κεφάλι και επειδή αισθανόταν ζαλάδες έφυγε με το ασθενοφόρο για το νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Επίσης, στη φάση του 2-0 τραυματίστηκε και ο Άγγλος επιθετικός Γούλερι (Ιωνικός) και χρειάστηκε να αντικατασταθεί στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ουδέν αξιοσημείωτο καταγράφηκε. Ο Ιωνικός πήγε σε διαχείριση, η Λαμία δεν μπορούσε να απειλήσει και είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία της ήταν μια κεφαλιά του Μανούσου στο 76΄ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Χουτεσιώτης, ενώ στο 90΄+4 το φάουλ του Ντε Βινσέντι πέρασε άουτ.