Ο Μπενζεμά κράτησε «ζωντανή» τη Ρεάλ στη μάχη του τίτλου

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να βγάλει εκτός τίτλου την Ρεάλ Μαδρίτης και να βρεθεί πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο, ο Καρίμ Μπενζεμά είπε την τελετυταία λέξη στο ματς.

Με γκολ του Γάλλου στράικερ στο 88΄ οι «μερένγκες» απέσπασαν ισοπαλία με σκορ 1-1 στο «Μετροπολιτάνο» από την πρωτοπόρο, Ατλέτικο, η οποία εξακολουθεί να έχει το «πάνω χέρι» στην υπόθεση τίτλος.

Οι «ροχιμπλάνκος» ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, προηγήθηκαν νωρίς με τον Σουάρες (15΄), αλλά δεν «κλείδωσαν» τη νίκη στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με τις τρεις κλασικές ευκαιρίες που είχαν και στο φινάλε το πλήρωσαν με την ισοφάριση του Μπενζεμά.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε με τον ένα βαθμό παρέμεινε στο +5 από τη συμπολίτισσά της (με ένα ματς λιγότερο), αλλά η «βασίλισσα» δικαιούται ακόμη να ελπίζει, ενώ η Μπαρτσελόνα πλησίασε στους τρεις βαθμούς την πρωτοπόρο με ένα ματς περισσότερο.

Την Τετάρτη (10/03) η Ατλέτικο θα δώσει το εξ αναβολής ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και πάλι στην έδρα της, όπου θα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει με +6 από την «Μπαρτσα» και +8 από την Ρεάλ Μαδρίτης.