Ο ΣΥΡΙΖΑ για την «εξωχώρια εταιρία» του Άδ. Γεωργιάδη

«Η ομολογία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδ. Γεωργιάδη ότι δεν δήλωσε «εκ παραδρομής» την εξωχώρια εταιρία ως όφειλε στα πόθεν έσχες του είναι παράνομη πράξη για την οποία πρέπει να επιληφθούν οι αρμόδιες αρχές», σημειώνει σε ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως επισημαίνεται, «πρέπει να γίνει πλήρης διερεύνηση της δραστηριότητας της συγκεκριμένης εταιρείας και να κατατεθούν όλα τα σχετικά έγγραφα που την αφορούν. Ελπίζουμε δε ότι το γεγονός πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χρησιμοποίησε τους ίδιους ακριβώς ισχυρισμούς για να δικαιολογήσει τη μη δήλωση της εταιρείας με αυτούς που είχε χρησιμοποιήσει η Μαρέβα Μητσοτάκη αναφορικά με την εταιρεία Eternia Capital Management τον περασμένο Νοέμβριο, να οφείλεται σε καθαρή σύμπτωση».
«Κι όσο για τις απειλές περί μηνύσεων που εκτοξεύει ο κ. Γεωργιάδης αναφορικά με το καθεστώς που διέπει τις επιχειρήσεις με έδρα την Κύπρο, του υπενθυμίζουμε ότι, στις 25 Αυγούστου 2015, 18 βουλευτές της ΝΔ, μεταξύ των οποίων ο νυν πρόεδρος της, Κυρ. Μητσοτάκης αλλά και ο ίδιος, είχαν καταθέσει ερώτηση στη Βουλή στην οποία αναφέρονταν στην ύπαρξη εξωχώριας εταιρείας στην Κύπρο την οποία κατείχε ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης», καταλήγει η ανακοίνωση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕwww.ert.gr

2018-05-03 17:41:34

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ