ΠΑΟΚ: Πολύ δύσκολη πλέον η παραμονή Φερέιρα

Εξαιρετικά αβέβαιο είναι το μέλλον του Άμπελ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ, μετά και τον χθεσινοβραδινό (24/06) αποκλεισμό της ομάδας στα ημιτελικά του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό.

Με δεδομένη και την απώλεια του πρωταθλήματος, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει μείνει, πλέον, με ένα στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 2ης θέσης, μέσω των play off της Super League, έτσι ώστε να βρεθεί στους προκριματικούς του Champions League.

Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, πάντως, η εφετινή χρονιά μοιάζει (και είναι) χαμένη για τους «ασπρόμαυρους». Μετά την αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου το περασμένο καλοκαίρι ο Ιβλαν Σαββίδης και οι συνεργάτες του «επένδυσαν» στον Πορτογάλο με στόχο να τους διατηρήσει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και κατ΄ επέκταση στη διατήρηση των σκήπτρων και στο Κύπελλο.

Τίποτα από αυτά δε συνέβη και πλέον, η κατάσταση αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά δύσκολη. Μέσα στη διάρκεια της σεζόν δεν ήταν λίγες οι φορές που βάρυνε το κλίμα εναντίον του Ιβηρα προπονητή, εξαιτίας κάποιων άσχημων αποτελεσμάτων, παρ΄ όλα αυτά στηρίχθηκε από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, πιστεύοντας ότι η εικόνα της ομάδας θ΄ αλλάξει και θα έρθουν τα αποτελέσματα.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Φερέιρα υπέγραψε ένα ισχυρό συμβόλαιο, τόσο από οικονομικής άποψης, όσο κι από πλευράς χρόνου, κάτι που σημαίνει ότι εάν ο ΠΑΟΚ επιδιώξει να το λύσει με δική του υπαιτιότητα, η αποζημίωση που θα πρέπει να καταβάλλει στον Πορτογάλο θα είναι πολύ μεγάλη.

Εξελίξεις αναμένονται σίγουρα εντός του επόμενου διαστήματος, αλλά προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να πει εάν θα είναι άμεσες ή, ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του θα περιμένουν να τελειώσουν τα play off.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του «Δικεφάλου του Βορρά»… τρέχουν και ακολουθεί το «αιώνιο» ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Άσχετα με το αποτέλεσμά του, πάντως, το σίγουρο είναι ότι η πίεση για τον Άμπελ Φερέιρα είναι τεράστια.

Κι αν η διοίκηση του έχει δώσει αρκετές φορές πίστωση χρόνου και τον στήριξε σε δύσκολες στιγμές στη διάρκεια της σεζόν, μετά και την απώλεια του Κυπέλλου, ένα είναι βέβαιο: Ότι ο Φερέιρα πολύ δύσκολα θα έχει μέλλον στην Τούμπα. Η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του είναι έντονη κι αν δεν έχουν ξεκινήσει ήδη σύντομα θα προκύψουν συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να βρεθεί η φόρμουλα της λύσης της συνεργασίας τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ