Πρώτη ισοπαλία του Ολυμπιακού στα φιλικά προετοιμασίας

Την πρώτη του ισοπαλία στα φιλικά που έχει δώσει έως τώρα στην Αυστρία παραχώρησε ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 1-1 με την ρωσική Ούφα, στο πέμπτο τεστ από την έναρξη της προετοιμασίας τους, σε ματς που είχαν αρκετές διακυμάνσεις στην απόδοσή τους.

Οι Πειραιώτες δεν μπήκαν καλά στον αγώνα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φτιάξουν ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή. Η Ούφα ήταν σοβαρή και οργανωμένη, επιδιώκοντας την αντεπίθεση όταν έβρισκε ανοιχτούς χώρους.

Κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε στο 21ο λεπτό, όταν οι παίκτες της κυκλοφόρησαν γρήγορα την μπάλα, με τον Αλίεφ να γυρίζει στον Σαπλίνοφ που άνοιξε το σκορ.

Το γκολ αφύπνησε τους πρωταθλητές, που άρχισαν να πιέζουν και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσουν πριν λήξει το ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 38΄, Τσούμιτς και Ελ Αραμπί συνεργάστηκαν άψογα και ο Μαροκινός βρήκε τον Μασούρα, που με δυνατό σουτ νίκησε τον Μπελένοφ.

Στο 60΄ ο Αποστολόπουλος έκανε το γύρισμα και ο Ελ Αραμπί βρήκε τον Τσούμιτς, που δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά, αφού απομάκρυναν οι Ρώσοι. Από την πλευρά της, η Ούφα είχε μόνη καλή στιγμή σε αυτό το διάστημα το άστοχο σουτ του Μρίζλιακ στο 67΄, σε καλή αντεπίθεση.

Οι ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος (72’ Καλογερόπουλος), Πέπε (46’ Σίλβα), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Τσούμιτς (61’ Βρουσάι), Ελ Αραμπί.

Ούφα (Αλεξέι Στουκάλοφ): Μπελένοφ, Αλίεφ, Ζουράβλεφ, Γιόκιτς, Μίλετιτς, Πίλεφ, Σαπλίνοφ, Ιβάνοφ, Μρίζλιακ, Καμίλοφ, Μπάουερ. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Φιτσένσκο, Κροτόφ, Μπολούμπεφ, Μπιζόζα.