Πρώτο βήμα τίτλου ο Παναθηναϊκός

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή του στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος βόλεϊ μετά από 14 χρόνια (2006 ήταν η τελευταία φορά) έκανε σήμερα (9/07) στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι», παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ, επιβλήθηκαν με 3-0 σετ του Ολυμπιακού, έκαναν το 1-0 στη σειρά των τελικών των play off επί του «αιωνίου» αντιπάλου τους και το απόγευμα την Κυριακής (12/07) θα έχουν την ευκαιρία στον Άγιο Θωμά να πάρουν τον τίτλο της Α1, αρκεί να νικήσουν με οποιοδήποτε σκορ τους Πειραιώτες.

Το πλεονέκτημα της έδρας που είχε ο Ολυμπιακός (ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί μέσα από δύο νίκες) δεν υφίσταται, πλέον, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου εμφανίστηκε πάρα πολύ «διαβασμένη» και εξαιρετικά οργανωμένη σε όλη τη διάρκεια του πρώτου τελικού, δείγμα του ότι δεν έχασε ούτε ένα σετ, ενώ και στα τρία είχε συνεχώς το προβάδισμα, με εξαίρεση 2-3 φορές που οι «ερυθρόλεικοι» πέρασαν μπροστά με διαφορά μόλις ενός πόντου.

Το συγκρότημα του Μουνιόθ Μπενίτεθ, από την πλευρά του, που ήταν προβλέψιμο στο παιχνίδι του και δεν είχε λύσεις, θα «παίξει με την πλάτη στον τοίχο» την Κυριακή, προκειμένου να ισοφαρίσει για να ξαναφέρει τη σειρά στο «Μελίνα Μερκούρη», σε τρίτο και τελευταίο αγώνα των τελικών, την ερχόμενη Τετάρτη (15/7, 19:00).

Πλήγμα για τους «ερυθρόλευκους» αποτέλεσε ο τραυματισμός του διαγώνιού τους, καθώς ο Φίνγκερ χτύπησε στον αστράγαλο στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ κι έκτοτε δεν ξαναμπήκε στο παιχνίδι.

Τα σετ (πρώτος ο γηπεδούχος Ολυμπιακός): 19-25, 22-25, 19-25.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ