Σε τροχιά Ευρώπης ο Αστέρας Τρίπολης

Νίκη με 2-1 σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης από του Απόλλωνα για την 29η αγωνιστική της Super League, αν και βρέθηκε επτά λεπτά πριν τη λήξη να χάνει με 1-0 από την «Ελαφρά Ταξιαρχία».
Η ομάδα της Ριζούπολης προηγήθηκε στο 64΄ με εκπληκτικό μακρινό σουτ του Τσουκαλά και όλα έδειχναν ότι οι Αρκάδες θα βρίσκονταν σε μειονεκτική θέση στη μάχη με την Ξάνθη για την ευρωπαϊκή έξοδο.
Όμως στο 83΄ ο Κώτσιρας κατάφερε να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους και δύο λεπτά αργοτερα (85΄) ο Καλτσάς να κάνει το 2-1 κατά του αδιάφορου στη βαθμολογική κατάταξη Απόλλωνα και να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της ομάδας του για την κατάκτηση της 5ης θέσης.
Στο 79΄ οι φιλοξενούμενοι που έπαιζαν χωρίς άγχος είχαν δοκάρι με τον Ελμπάζ, ενώ ο Αστέρας έχασε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 42′, όταν μετά από σέντρα του Μσνιά, ο Ιγκλέσιας έπιασε την κεφαλιά η οποία έφυγε άουτ.
Κίτρινες κάρτες: Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης – Χουάντερσον
Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)
Αστέρας Τρ. (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης (71΄ Μανταντά), Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (65΄ Δουβίκας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (46΄ Κυριακόπουλος), Μανιάς.
Απόλλων Σμύρνης (Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Στάθης, Ζησόπουλος, Κονέ, Χουάρες (89΄ Μενδρινός), Τσουκαλάς, Αλμπάνης (30΄ Ελμπάζ), Σιατραβάνης (74΄ Ντεβεσα).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissiThe post Σε τροχιά Ευρώπης ο Αστέρας Τρίπολης appeared first on sports.ert.gr.

2018-04-29 20:01:33

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ