Στη Μόσχα για να διακόψει το 0-3 ο Ολυμπιακός

Τον τελευταίο αγώνα για το 2020 και για τον πρώτο γύρο στην Ευρωλίγκα δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει στη (29/12, 19:00) την ουραγό αλλά γεμάτη ταλέντο Χίμκι, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από αρνητικό σερί τριών ηττών (7-8), αλλά υπάρχουν και χειρότερα, καθώς η αντίπαλός του δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της (2-14)!

Η επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη αποτελεί την ευχάριστη είδηση για την πειραϊκή ομάδα, που όμως δεν έχει διαθέσιμο τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη.

Στον ίδιο αγώνα είχε χτυπήσει και ο Έλις, όμως η περίπτωση του Αμερικανού σέντερ δεν ήταν σοβαρή και ευτυχώς για τον Γιώργο Μπαρτζώκα θα είναι ετοιμοπόλεμος, δίπλα στον Μάρτιν.

«Η Χίμκι είναι μια ομάδα με μεγάλο ταλέντο, όπως όλοι ξέρουμε. Παρόλα αυτά είναι στο τέλος της βαθμολογίας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι για να κερδίσουμε, κάτι που θα είναι σημαντικό για εμάς», υπογράμμισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την αντίπαλο της ομάδας του

Και συνέχισε: «Αυτό που βλέπουμε, όμως, είναι ότι δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα με βάση το ταλέντο που έχει. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν μετράει μόνο το ταλέντο για μια ομάδα. Μετράει πόσο συμπαγείς είσαι, πόσο μπαίνεις και ανταγωνίζεσαι στο γήπεδο και πόσο κοινή γραμμή υπάρχει στο τι θέλει κάθε ομάδα να κάνει. Το δικό μου ζητούμενο, λοιπόν, είναι αυτό».