Συνήλθε άμεσα η Τσέλσι (3-0 την Γουέστ Χαμ)

Η ήττα από την Γούλβς στις 15/12 «ταρακούνησε» την Τσέλσι η οποία επέστρεψε άμεσα στις νίκες με το ευρύ 3-0 επί της Γουέστ Χαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στο τελευταίο ματς της 14ης αγωνιστικής της Premier League.

Τα «σφυριά» προέρχονταν από δύο ματς χωρίς ήττα (μία ισοπαλία και μία νίκη), ωστόσο, το μικρό αυτό σερί διακόπηκε στο Λονδίνο το βράδυ της Δευτέρας (21/12) από την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο Τιάγκο Σίλβα στο 10ο λεπτό έβαλε μπροστά του «μπλε» για να «σφραγίσει» το «τρίποντο» ο Εϊμπραχαμ με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά (78΄-80΄).

Στο ματς που προηγήθηκε η Μπέρνλι επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα. Αυτή την φορά η ομάδα του Σον Ντάις επιβλήθηκε με 2-1 της Γουλβς στο «Ταρφ Μουρ», συμπλήρωσε τέσσερα ματς αήττητη (2 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες) και βρέθηκε στο +3 από την 18η Φούλαμ, ενώ έχει κι ένα ματς λιγότερο. 

Από την πλευρά τους οι «Λύκοι» δεν έδωσαν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά το σπουδαίο «τρίποντο» επί της Τσέλσι στο «Μολινό» και παρέμειναν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από 14 αγωνιστικές.