Τένις: Θετικός στον κορωνοϊό και ο προπονητής του Τζόκοβιτς, Γκόραν Ιβανίσεβιτς

Ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού που σχετίζεται με το τουρνουά «Adria Tour», το οποίο διοργάνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά δυστυχώς για όλους και τον ίδιο τον Σέρβο είχε άσχημη εξέλιξη.

Μετά τους Ντιμιτρόφ, Τσόριτς, Τροΐτσκι και Τζόκοβιτς, θετικός στον ιό διεγνώσθη και ο προπονητής του κορυφαίου τενίστα του κόσμου αυτή την περίοδο, Γκόρναν Ιβανίσεβιτς.

Στο τρίτο τεστ που του έγινε κι ενώ τα δύο προηγούμενα ήταν αρνητικά, ο άλλοτε σπουδαίος Κροάτης τενίστας, βρέθηκε θετικός. Ήταν, μάλιστα, και ο διευθυντής του «Adria Tour», ενός τουρνουά που υπήρξε πρωτοβουλία του Νο 1 τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη, Νόβακ Τζόκοβιτς, με φιλανθρωπικό σκοπό.

Να σημειωθεί ότι θετικοί στον Covid-19 έχουν βρθεί ακόμη και, η σύζυγος του Τζόκοβιτς, Γελένα Ρίτσιτς, ο προπονητής φυσικής κατάστασης του Σέρβου Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Μάρκο Πανίκι, καθώς και ο προπονητής του Ντιμιτρόφ, Κρίστιαν Γκρο.

Στο μεταξύ, η διεθνής ομοσπονδία τένις ανακοίνωσε την Παρασκευή την αναβολή της τελικής φάσης του Κυπέλλου Ντέιβις, αλλά και του Fed Cup για το 2021, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η διοργάνωση των εθνικών ομάδων γυναικών (Fed Cup) ήταν αρχικώς προγραμματισμένη για τον περασμένο Απρίλιο στη Βουδαπέστη και είχε ήδη αναβληθεί, με την ITF να ανακοινώνει τη μετάθεσή της για το διάστημα 13-18 Απριλίου 2021, πάντα στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Σε ό,τι αφορά το Κύπελλο Ντέιβις, η τελική φάση θα γίνει στη Μαδρίτη, όπως ήταν προγραμματισμένο, από 22 έως 28 Νοεμβρίου 2021, αντί για τον φετινό Νοέμβριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ