Το Μαϊάμι στους τελικούς του ΝΒΑ

Με τον Μπαμ Αντεμπάγιο να κάνει άλλο ένα σπουδαίο ματς το Μαϊάμι επικράτησε 125-113 της Βοστόνης και με 4-2 νίκες πήρε το «εισιτήριο» για τους τελικούς του ΝΒΑ, όπου απέναντι στους ΛΑ Λέικερς θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή!

Οι δύο ομάδες έδωσαν μεγάλη μάχη στο μεγαλύτερο μέρος του Game 6, με τους Χιτ να κάνουν άλλη μία ανατροπή και να πετούν έξω μετά το Μιλγουόκι άλλο ένα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου!

Οι Σέλτικς μετά από τρία αμφίρροπα 12λεπτα πήραν προβάδισμα με 96-90 κι έδειχναν να έχουν το «πάνω χέρι», ωστόσο, το Μαϊάμι με σερί 6-0 ισοφάρισε και λίγο αργότερα με ένα ακόμη 9-0 ξέφυγε με 116-102, βάζοντας τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη.

Κορυφαίος των νικητών που λίγο αργότερα πανηγύρισαν την απονομή του τίτλου της πρωταθλήτριας ομάδας της Ανατολής ήταν ο Μπαμ Αντεμπάγιο με 32 πόντους, 14 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Τον ακολούθησε σε απόδοση ο Τζίμι Μπάτλερ με 22 πόντους, ο Τάιλερ Χίρο πρόσθεσε άλλους 19 πόντους ενώ οι Ντάνκαν Ρόμπινσον και Άντρε Ιγκουοντάλα σημείωσαν από 15 πόντους και 13 ο Γκόραν Ντράγκιτς.

Για τους Σέλτικς, ο Τζέιλεν Μπράουν είχε 26 πόντους, ο Τζέισον Τέιτουμ 24 και 11 ασίστ και οι Κέμα Γουόκερ και Μάρκους Σμαρτ από 20 πόντους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ