Τόμπκινς: «Έχουμε αυτοπεποίθηση, ξέρουμε τι μας περιμένει στην Αθήνα»

Στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν το «γνώθι σαυτόν», ενόψει του πρώτου αγώνα της σειράς στα πλέι οφ της Euroleague, με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (17/4). Αυτό άλλωστε γίνεται αντιληπτό από τις δηλώσεις του Τρέι Τόμπκινς, ο οποίος επισήμανε ότι… «όλοι ξέρουμε τι μας περιμένει στην Αθήνα, με τους… τρελούς οπαδούς του Παναθηναϊκού να μεταδίδουν πολλή ενέργεια στην ομάδα τους». Παράλληλα, ο Αμερικανός φόργουορντ των Μαδριλένων στάθηκε στην αυτοπεποίθηση της ομάδας του, παρά το μειονέκτημα έδρας, επισήμανε ότι η πρόκληση στο φάιναλ φορ είναι τεράστια, ενώ μίλησε και για την απουσία του τραυματία Φακούντο Καμπάτσο.
«Νομίζω πως βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε αυτοπεποίθηση. Όλοι ξέρουμε τι μας περιμένει στην Αθήνα, με τους… τρελούς οπαδούς του Παναθηναϊκού να μεταδίδουν πολλή ενέργεια στην ομάδα τους», ήταν είπε αρχικά ο Τόμπκινς και συνέχισε μιλώντας για την απουσία του Καμπάτσο: «Ο Φακού έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για εμάς τη φετινή σεζόν. Είναι γρήγορος και αρκετά σκληρός σαν παίκτης. Νομίζω όμως ότι ως ομάδα μπορούμε να καλύψουμε το κενό του Φακού και να δώσουμε τα πράγματα που έδινε κι εκείνος».
Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν φαβορί, είπε: «Ποτέ δεν σκέφτομαι ποιος είναι το φαβορί. Ο αντίπαλος έχει το πλεονέκτημα έδρας και είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, που έχει τρομερή υποστήριξη από τον κόσμο της, όμως εμείς από την πλευρά μας ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι».
Τέλος, σχολιάζοντας τη σημασία της «μάχης» με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική εβδομάδα της σεζόν για εμάς. Πρέπει να ανακτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας και να κάνουμε ένα βήμα για να φτάσουμε στο Final Four. Είναι ένας από τους στόχους μας και η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕThe post Τόμπκινς: «Έχουμε αυτοπεποίθηση, ξέρουμε τι μας περιμένει στην Αθήνα» appeared first on sports.ert.gr.

2018-04-16 18:49:32

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ