Όλα «μηδέν» στη Ριζούπολη

Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικός έμειναν στο 0-0 στη Ριζούπολη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους, για τους οποίους έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Τζανλούκα Φέστα, να φτάνουν στον πρώτο φετινό βαθμό τους και τους Πειραιώτες στους πέντε.

Ο αγώνας ήταν μέτριος ποιοτικά, είναι δε χαρακτηριστικό ότι η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 26΄, όταν από σέντρα του Τσιλούλη ο Ντάουντα έπιασε «σκαστή» κεφαλιά  αλλά ο Χουτεσιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 37΄ το τελείωμα του Σαχλί έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Ιωνικού, που ξεκίνησε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 53΄ είχε την πρώτη φάση του, με το σουτ του Καμπράλ να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κότσαρη.

Στο 67΄ ο Χουτεσιώτης απέκρουσε σουτ του Παμλίδη και στο επόμενο λεπτό, από άσχημο διώξιμο του Μπρούνο Άλβες η μπάλα πήρε πορεία προς το τέρμα, με τον Κότσαρη να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 83΄ ο Κάνιας πήρε το «ριμπάουντ» από διώξιμο του Κότσαρη αλλά η προσπάθειά του να σκοράρει «με τη μία» έφυγε άουτ.

Στο 84΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Τσιλούλη (δεύτερη κίτρινη), για μαρκάρισμα στον Ντάλσιο, αλλά δεν άλλαξε τίποτα ως το τέλος.