Ύμνοι Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εκτιμά το ταλέντο του Στέφανου Τσιτσιπά, το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία και το ίδιο έπραξε και μετά τη δύσκολη νίκη (3-2) επί του αντιπάλου του, στο χθεσινό ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός.

Το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης χαρακτήρισε και πάλι τον 22χρονο Έλληνα ως έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, εξάροντας τη μαχητικότητά του.

«Έπαιξε τρομερό τένις, ειδικά στο τέταρτο σετ, όταν αντιμετώπισε break points. Είχα πολλές ευκαιρίες να σπάσω το σερβίς του στο τέταρτο σετ και να τελειώσω το παιχνίδι νωρίτερα, αλλά είναι μαχητής. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και του αξίζει», υπογράμμισε ο Τζόκοβιτς.

«Μαχόταν για τον πρώτο του τελικό σε Grand Slam, οπότε ήταν υψηλό το διακύβευμα για αυτόν. Είχε κίνητρο να ανατρέψει το παιχνίδι και το έκανε πολύ καλά. Στο τέλος νομίζω πως ξέμεινε από δυνάμεις. Τότε ανέβηκα, εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες που μου παρουσιάστηκαν στο πέμπτο σετ και τελείωσα το παιχνίδι», πρόσθεσε.

Τώρα, ο «Νόλε» έχει μπροστά του τον τελικό της Κυριακής με τον Ραφαέλ Ναδάλ. «Δεν νιώθω σωματικά εξουθενωμένος μετά το σημερινό παιχνίδι. Ήταν τέσσερις ώρες. Ήταν μεγάλη μάχη, αλλά νιώθω καλά. Νομίζω πως μιάμιση ημέρα είναι αρκετός χρόνος για να επανέλθω. Ανυπομονώ για τη μάχη με τον Ράφα», είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ