2ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Kart στη Θεσσαλονίκη

Στο φιλόξενο Drive Park στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, με τη διοργανώτρια λέσχη ΑΣΠΙΣ Motorsport Club και τη βοήθεια της OMAE, διοργανώθηκε ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Kart. Σε μια πίστα «μπιμπελό», με απόλυτο σύμμαχο τον καιρό και 31 συμμετοχές εξελίχθηκε ένας υπέροχος αγώνας. Οι ομολογουμένως λιγοστοί θεατές αλλά και όλοι οι άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενοι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kart γεύτηκαν έντονο ανταγωνισμό, παρακολούθησαν εντυπωσιακές προσπεράσεις, αναφώνησαν με τις επαφές και χειροκρότησαν την αθλητική επιμονή που έδειξαν όλοι οι αθλητές. Στο αγωνιστικό κομμάτι και ανά κατηγορία μετά από τα ελεύθερα, χρονομετρημένα δοκιμαστικά, τα δύο σκέλη αγώνα και τους τελικούς, νικητές ήταν όλοι με τις τριάδες ανά κατηγορία/κλάση να διαμορφώνονται ως εξής:
Mini: Την κατηγορία κέρδισε ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου (ΑΣΜΑ) με καλύτερο χρόνο 57:614. Με διαφορά 9 εκατοστά του δευτερολέπτου και καλύτερο χρόνο 57:704 τερμάτισε δεύτερος ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος (ΣΦΙΚΑ) της Χατζής Racing, στην τρίτη θέση οκτώ εκατοστά πίσω του και με καλύτερο χρόνο 57:745 τερμάτισε ο Γιώργος Καφαντάρης (ΣΦΙΚΑ) της Ray Motosport. Βλέποντας τους χρόνους ο καθένας αντιλαμβάνεται την αδυσώπητη μάχη πουέδωσαν οι μικροί αθλητές
Junior: Οι αθλητές της κατηγορίας ξεσήκωσαν τους θεατές οδηγώντας αποφασισμένοι και χωρίς έλεος. Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, με καλύτερο χρόνο 54:054, ανέβηκε ο Κωνσταντίνος Κομνηνός (ΑΡΤΕΜΙΣ) της Speed Force έχοντας δεξιά και αριστερά του, τους Στέλιο Πετρίση (ΕΛΛΑΔΑ) της Abloy και Ανδρέα Σπανό (ΑΛΑ) της Zahos Team με χρόνους 54:139 και 54:473 αντίστοιχα.
Senior: Την νικητήρια τριάδα της κατηγορίας με τους πιο ώριμους, τεχνικά ολοκληρωμένους αλλά όχι λιγότερο μάχιμους αθλητές αποτέλεσαν οι Στράτος Γαλανόπουλος (START LINE) της Chatzis με καλύτερο χρόνο 54:946, ο Ανδρέας Βαρσάμης (ΣΦΙΚΑ) της Abloy με καλύτερο χρόνο 54:830 και ο Αργύρης Φυδανάκης (ΑΣΠΙΣ) της Cosmorally Kart Academy με καλύτερο χρόνο 55:093.
Club: Η ποικιλόμορφη και ανοιχτή στις προκλήσεις κατηγορία έκλεψε στον Τελικό τις εντυπώσεις με την νικήτρια Άννα Μαρία Φλώρου (ΕΛΛΑΔΑ) της Speed Force και καλύτερο χρόνο 56:420 να δείχνει ικανότητα και πείσμα αφήνοντας την δεύτερη θέση στον Άνθιμο Μουστάκα (ΑΣΠΙΣ) της Aspis Racing με καλύτερο χρόνο 57:011. Ο τρίτος Δημήτρης Νησωτάκης (ΑΣΜΑ) με καλύτερο χρόνο 56:903 προσπάθησε να επωφεληθεί από την κόντρα των πρώτων χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Kart, συνέβη, όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα θα λειτουργήσουν ως πρεσβευτές, όσοι συμμετείχαν έφυγαν έχοντας απολαύσει μια γεμάτη αγωνιστική Κυριακή, όσοι θεατές-αθλητές δε συμμετείχαν σίγουρα το μετάνιωσαν!The post 2ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Kart στη Θεσσαλονίκη appeared first on sports.ert.gr.

2018-04-16 18:23:04

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ