H Σειρά 2 Gran Coupe αποτελούσε πάντα μία εναλλακτική πρόταση για τους φίλους της εταιρείας που ήθελαν ένα πιο σικ αμάξωμα, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν τα χρήματα για να φθάσουν στην αγορά της Σειράς 3.

Η επόμενη γενιά της Σειράς 2 Gran Coupe δεν θα κάνει το ντεμπούτο της πριν από το τέλος του έτους, αλλά ήδη διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της από την έκδοσή της για την αγορά της Κίνας.

Όπως βλέπουμε διατηρεί την βασική φιλοσοφία ενός κουπέ σεντάν σε ό,τι αφορά την σχεδίαση του αμαξώματος, όμως έχει αρκετές αλλαγές τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος.

Η νέα μάσκα και τα αλλαγμένα φωτιστικά σώματα προσδίδουν έναν πιο δυναμικό και σπορτίφ χαρακτήρα, κάτι που ισχύει και για το πίσω μέρος που τώρα τονίζει ακόμα περισσότερο την κουπέ διάσταση.

Προς το παρόν δεν έχουμε εικόνες από το σαλόνι, αν και είναι αυτονόητο ότι θα είναι παρόμοιο με αυτό της Σειράς 1 με διπλές οθόνες και iDrive 9 ενώ αναμένεται να υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις στον διάκοσμο.

Η έκδοση αυτή προορίζεται για την κινεζική αγορά (με την κωδική ονομασία F78) και αναμένεται να έχει λίγο μεγαλύτερο μεταξόνιο από την αντίστοιχη ευρωπαϊκή εκδοχή.

Στα μηχανικά μέρη θα διατηρηθεί η γκάμα των κινητήρων που υπάρχουν στην σειρά 1 ενώ δεν θα λείπει και η γρήγορη M235 με τον δίλιτρο κινητήρα και τους 306 ίππους με επιδόσεις που θα είναι κοντά στα 4,8 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ./ώρα.

Το επίσημο ντεμπούτο της νέας Σειράς 2 Gran Coupe στην Ευρώπη αναμένεται μέσα στο φθινόπωρο με τις πωλήσεις της να ξεκινούν πριν τα τέλη της χρονιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ