Η Fanatec, η εταιρεία που κατασκευάζει περιφερειακά βιντεοπαιχνιδιών, τιμόνια, πεταλιέρες και μηχανισμούς αλλαγής ταχυτήτων για ειδικά cockpit, έχει πρόβλημα. Η μητρική της εταιρεία, η Endor AG, κατέθεσε αίτηση πτώχευσης πριν μερικές ημέρες στη Γερμανία μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων με στρατηγικό επενδυτή.

Η Endor, γερμανική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών, προσπαθούσε να διασωθεί βάσει της γερμανικής πτωχευτικής νομοθεσίας, αλλά απέτυχε.



Σύμφωνα με την εταιρεία, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος, συγκάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση προκειμένου να αποτρέψει μια αναδιοργάνωση βάσει του νόμου Σταθεροποίησης και Αναδιάρθρωσης Εταιρειών χωρίς να παρουσιάσει ένα βιώσιμο εναλλακτικό σενάριο.



Αυτή η εξέλιξη βάζει σε κίνδυνο και την Fanatec η οποία βρίσκεται στον όμιλο Endor. Η εταιρεία πηγαίνει εξαιρετικά στον τομέα των περιφερειακών videogames και έχει αναπτύξει σημαντικές συνεργασίες με τεράστια brand στα βίντεοπαιχνίδια όπως το iRacing και τα eSports. Κάθε φίλος των παιχνιδιών προσομοίωσης αγώνων που σέβεται τον εαυτό του εμπιστεύεται την Fanatec.



Θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις για να δούμε τι θα συμβεί με την Fanatec τους επόμενους μήνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ