Ένα από τα πιο περίεργα δίκυκλα που πήραν μέρος στην ανάβαση του φετινού Goodwood Festival of Speed έφερε το σήμα της Royal Enfield. Πρόκειται για μια μοτοσικλέτα στην κατηγορία Rally Raid με έντονα χρώματα και έναν τεράστιο δικύλινδρο κινητήρα να ξεχωρίζει στην καρδιά της.

Η μυστηριώδης αυτή μοτοσικλέτας σχεδιάστηκε από τον Ντέιβιντ Γκουίδερ της εταιρείας Death Spray Custom σε συνεργασία με την Royal Enfield και η έμπνευση ήρθε από τις μοτοσικλέτες του Dakar της δεκαετίας του 1980.



Η κατασκευή της μοτοσικλέτας πήρε 3 χρόνια για να ολοκληρωθεί και πλέον έκανε την εμφάνισή της στο Goodwood FOS σε πειραματικό επίπεδο. Ο χρωματισμός είναι μοβ με λευκό, διαθέτει ποιοτικές αναρτήσεις της Ohlins, πλαίσιο και ψαλίδι της Harris Performance, ειδική εξάτμιση επίσης της Harris και αλουμινένια χειροποίητα μαρσπιέ.



Ο κινητήρας είναι ο γνωστός δικύλινδρος σε σειρά από το Continental GT, αλλά έχει μεγαλώσει φτάνοντας τα 850 κ.εκ. Στοιχεία για την απόδοση δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά στην πορεία του στο Goodwood ο ήχος που έβγαζε ήταν αδιανόητος.



Το αν θα δούμε τελικά στην παραγωγή αυτό το μοντέλο είναι κάτι που κανείς δεν γνωρίζει. Τουλάχιστον όμως δείχνει τις προθέσεις των Ινδών να πειραματιστούν σε πολλαπλές κατηγορίες μοτοσικλετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ