Σε μια κίνηση που προκάλεσε αίσθηση στους πολιτικούς κύκλους, ο Στέφανος Κασσελάκης, μέσω της εκπροσώπου Τύπου του, Πόπης Κεχαγιά, έστειλε ένα σαφές μήνυμα προς τον Παύλο Πολάκη, αποδεικνύοντας την πρόθεσή του να διαφοροποιηθεί από αμφιλεγόμενες πολιτικές πρακτικές. Η δήλωση της Πόπης Κεχαγιά υπήρξε ξεκάθαρη: «Εκτιμούμε το κοινωνικό έργο που προσφέρει η κυρία Λινού».

Η τοποθέτηση αυτή έγινε μετά από σχόλια του Παύλου Πολάκη, τα οποία φάνηκαν να απορρίπτουν ή να μειώνουν τη σημασία του έργου της Αθηνάς Λινού, καταξιωμένης επιστήμονος με σημαντική συνεισφορά στον τομέα της δημόσιας υγείας. Ο Πολάκης, γνωστός για τον έντονο λόγο του, είχε εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκειά του για τη συμμετοχή της Λινού σε πρωτοβουλίες κοινωνικού και πολιτικού χαρακτήρα.

Η απάντηση Κασσελάκη μέσω Κεχαγιά θεωρείται ως ένα σαφές μήνυμα ότι δεν συμμερίζεται τις απόψεις του Πολάκη και επιδιώκει να υπογραμμίσει τη σημασία της συνεργασίας και του σεβασμού προς επιστήμονες και φορείς που προσφέρουν ουσιαστικό κοινωνικό έργο.

Η δήλωση αυτή όχι μόνο κλείνει τη συζήτηση, αλλά και αναδεικνύει μια διάθεση για μια πιο συναινετική και συντεταγμένη πολιτική προσέγγιση από την πλευρά του Κασσελάκη. Είναι επίσης σαφές ότι ο Κασσελάκης επιδιώκει να διαμορφώσει μια εικόνα που απέχει από τις ακραίες εκφράσεις και επιθέσεις, ενισχύοντας την προσέγγισή του με έναν πιο ήπιο και μετριοπαθή τρόπο.

Δείτε το απόσπασμα





Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ