Ο διάδοχος του MG ZS EV διέρρευσε στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας ένα νέο ηλεκτρικό SUV που πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στις αρχές του επόμενου έτους.

Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, δεν θα φέρει το όνομα ZS EV. Αυτό το επερχόμενο όχημα βασίζεται στο MG4, συνδυάζοντας την πρακτικότητα με την ηλεκτρική κίνηση.

Οι εικόνες που διέρρευσαν, οι οποίες προέρχονται από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Πληροφοριών της Κίνας, δείχνουν μια ισχυρή ομοιότητα με το MG4 και το ηλεκτρικό roadster MG Cyberster.

Ωστόσο, το νέο SUV διαθέτει ένα λιγότερο επιθετικό μπροστινό μέρος, λεπτότερους προβολείς, μαύρη πλαστική επένδυση και ράγες οροφής για μια πιο στιβαρή εμφάνιση SUV.

Διατηρεί το μεγάλο χρωμιωμένο σήμα της MG και μια μεγάλη εισαγωγή αέρα στον μπροστινό προφυλακτήρα για την ψύξη των ηλεκτρικών του εξαρτημάτων.



Το πίσω μέρος διαθέτει μια μπάρα φώτων σε όλο το πλάτος και πίσω φώτα σε σχήμα Υ, όμοια με το MG4.

Οι διαστάσεις αποκαλύπτουν ότι το νέο SUV είναι μεγαλύτερο από το απερχόμενο ZS EV, με μήκος 4.476 mm και μεταξόνιο 2.730 mm.

Είναι επίσης φαρδύτερο και χαμηλότερο, κάτι που υπονοεί ότι θα έχει καλύτερη συμπεριφορά στον δρόμο.

Αν και το επίσημο όνομά του παραμένει αδιευκρίνιστο, το νέο μοντέλο θα μοιράζεται την Modular Scalable Platform του MG4, υποσχόμενο πάνω από 600 χιλιόμετρα αυτονομία με μία φόρτιση και πιθανές επιλογές τετρακίνησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ