Η Rolls-Royce φημίζεται για την προσφορά όλων των ειδών εξατομικευμένων επιλογών για τα υπερπολυτελή μοντέλα της και η τελευταία της κατασκευή δεν ξεφεύγει από το εταιρικό μήκος κύματος.

Σίγουρα, όμως, θα μπορούσε να προκαλέσει μια σημαντική παρερμηνεία, εάν κάποιος έβλεπε εξ’ αποστάσεως τη λιμουζίνα της βρετανικής μάρκας, Μπορεί και να σήκωνε το χέρι, φωνάζοντας… «ταξί»! Ναι, αυτό το κίτρινο χρώμα τα κάνει όλα, αλλά τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι, όπως ακριβώς φαίνονται.



Η Rolls-Royce Spectre Semaphore είναι μια one-off έκδοση του μοντέλου, με ειδική βαφή και ένα μοναδικό έργο τέχνης στο καπό και στην οροφή του. Η εταιρεία το περιγράφει ως «αφηρημένο φόρο τιμής στο Golden State και το ποικιλόμορφο περιβάλλον του» και ισχυρίζεται ότι εμπνεύστηκε από την «άτυπη κομψότητα της παράκτιας Καλιφόρνια».

Αν κάποιος υπεραπλουστεύσει αυτό που βλέπει, μπορεί να νομίζει ότι οι τεχνίτες της Rolls-Royce, πέταξαν κίτρινη μπογιά πάνω στο αμάξωμα της Spectre, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δαπανήθηκαν περισσότερες από 160 ώρες δουλειάς, σε εξεζητημένες τεχνοτροπίες και κυρίως στο μοναδικό φινίρισμα, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.



 Το εσωτερικό ακολουθεί το ανοιχτόχρωμο μοτίβο του εξωτερικού, με έναν καλαίσθητο συνδυασμό από Bespoke Lemon Yellow και Citrine Yellow για την ταπετσαρία, και ταιριαστά καντράν στο ταμπλό οργάνων., όπου εντυπωσιάζουν και τα ξύλινα ένθετα. Οι διαφορετικές αποχρώσεις του κίτρινου ενώνονται με πιο ήπιους τόνους Grace White και Slate Grey.

Το πλήρως ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης παράγει 577 ίππους και 895 Nm ροπής, αντλώντας ενέργεια από μια μπαταρία 120 kWh, η οποία εξασφαλίζει αυτονομία 428 χιλιομέτρων.



Η RollsRoyce δεν ανακοίνωσε τιμή γι’ αυτή τη μοναδική έκδοση, αλλά είναι ξεκάθαρο του προφίλ του μελλοντικού αγοραστή και θα εκθέσει το αυτοκίνητο στις 16 Αυγούστου στο Monterey.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ